Angeles Investors Perasmikan 100 Usahawan Hispanik dan Latino Utama Startup Ventura di Acara Summit dan Anugerah Q2

72 Angeles Investors Unveils Top 100 Hispanic and Latino Venture Startups at Q2 Summit Event & Awards

(SeaPRwire) –   SAN FRANCISCO, May 17, 2024, sebuah komuniti pelaburan terkemuka yang komited untuk mencari, membiayai, dan membesarkan janji-janji permulaan Hispanik dan Latino yang paling menjanjikan, berbangga untuk mengumumkan pendedahan 100 permulaan Hispanik atau Latino yang paling berjaya dalam Amerika Syarikat. Pengiktirafan berprestij ini akan diadakan di Angeles , dengan bangga disokong oleh , pada May 16-17, 2024, di San Francisco, California.

(PRNewsfoto/Angeles Investors)

Angeles 100 meraikan permulaan yang disokong modal ventura yang menggerakkan inovasi dan membentuk masa depan keusahawanan.

Angeles 100 meraikan pelbagai jenis permulaan yang disokong modal ventura yang menggerakkan inovasi dan membentuk masa depan keusahawanan. Syarikat-syarikat cemerlang ini selari dengan misi Angeles Investors, memperlihatkan sifat-sifat kekuatan, visi, dan pertumbuhan yang aktif disokong dan dilaburkan oleh organisasi. Pemenang tahun ini merupakan contoh terbaik bagaimana pengasas permulaan memacu perniagaan ke hadapan dan meletakkan perusahaan mereka untuk kejayaan berterusan.

Pemilihan untuk anugerah permulaan usahawan Hispanik dan Latino 2024 berdasarkan kriteria yang ketat, termasuk memperoleh pembiayaan daripada seed hingga siri E, penubuhan di Amerika Syarikat, dan menunjukkan pertumbuhan tahunan yang konsisten. Usahawan yang dipilih mewakili persimpangan dinamik industri dan memaparkan kecerdasan dan ambisi luar biasa yang wujud dalam komuniti usahawan Hispanik dan Latino.

“Kami gembira berkumpul di San Francisco, California, di untuk merayakan pencapaian perniagaan luar biasa, kepimpinan cemerlang, dan semangat inovasi yang mendefinisikan landskap permulaan,” ujar David Olivencia, CEO Angeles Investors. “Acara ini membawa peluang unik untuk membentuk perkongsian baru, memperoleh pandangan daripada pelabur dan usahawan terkemuka, dan menghormati pencapaian luar biasa Angeles 100.”

Angeles akan memaparkan Angeles 100 semasa malam pengiktirafan dan perayaan di J.P. Morgan di San Francisco, California. Para hadirin dijemput untuk menyertai perayaan secara maya atau secara langsung. Tiket boleh dibeli secara atas talian, dan ahli media digalakkan untuk hadir.

berdiri sebagai salah satu kumpulan Pelaburan Malaikat terbesar dan berkembang pesat di Amerika, menyatukan individu dari pelbagai etnik dan latar belakang di seluruh negara untuk menyokong usaha Hispanik dan Latino dalam misi mereka untuk membina syarikat generasi berikutnya yang memecahkan. Bagi mereka yang berminat untuk menyokong dan terlibat dengan Angeles Investors, tersedia untuk dieksplorasi. Menyertai Angeles Investors membuka akses kepada peluang pelaburan eksklusif dalam ekosistem usahawan Hispanik dan Latino yang dinamik.

SUMBER Angeles Investors

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.