Pelanggan North Hollywood Mengikuti Semula Kontrak Robot Keselamatan Knightscope untuk Tahun Kelapan

Knightscope Security Robot

(SeaPRwire) –   MOUNTAIN VIEW, California, 6 Februari 2024— [NASDAQ: KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”) , pembangun robot keselamatan autonomi (“ASRs”) dan sistem komunikasi kecemasan cahaya biru yang terkemuka, hari ini mengumumkan bahawa seorang klien dalam industri hiburan telah memperbaharui kontraknya untuk tahun ke lapan berturut-turut. Klien secara konsisten menyatakan hasil pencegahan ASR antara sebab-sebab utama kepuasan dalam ulasan perniagaan suku tahunan. Sebelum pelaksanaan, isu-isu keselamatan termasuk menyusup, vandalisme, pencurian dan pencerobohan, semuanya telah berkurangan ke beberapa insiden dalam 7 tahun terakhir.

Walaupun pembaharuan kontrak mungkin kelihatan rutin, ia juga mencerminkan keupayaan Syarikat untuk membangunkan pertumbuhan, kestabilan, dan kolaborasi yang dipertingkatkan dalam kalangan asas pelanggan yang sedia ada. Setiap pembaharuan kontrak merupakan kesaksian kepuasan pelanggan dan kepercayaan dalam model perniagaan Perkhidmatan Mesin. Pembaharuan memberikan peluang untuk memelihara dan memperkukuh hubungan, memahami keperluan pelanggan yang berubah, dan menunjukkan komitmen terhadap kejayaan jangka panjang mereka. Hubungan yang diperkukuh ini membawa kepada kolaborasi yang dipertingkatkan, penyempurnaan kes guna dan peluang rujukan atau peluang perniagaan yang diperluaskan.

BELAJAR LAGI

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Sistem Komunikasi Kecemasan Cahaya Biru Knightscope – kini tersedia dengan pengumuman terbaru – dan Robot Keselamatan Autonomi, buat temu janji atau demonstrasi hari ini di .

Tentang Knightscope

Knightscope adalah syarikat teknologi keselamatan awam maju yang membina robot keselamatan autonomi sepenuhnya dan sistem komunikasi kecemasan cahaya biru yang membantu melindungi tempat orang tinggal, bekerja, belajar dan melawat. Ambisi jangka panjang Knightscope adalah untuk menjadikan Amerika Syarikat negara paling selamat di dunia. Ketahui lebih lanjut tentang kami di . Ikuti Knightscope di , , dan .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan pers ini mungkin mengandungi “kenyataan prospektif” mengenai jangkaan masa depan, rancangan, gambaran, ramalan dan prospek Knightscope. Kenyataan prospektif sedemikian boleh dikenal pasti dengan penggunaan perkataan seperti “harus”, “mungkin”, “bertujuan”, “menjangkakan”, “percaya”, “menganggarkan”, “meramalkan”, “mengharapkan”, “dirancang”, “dicadangkan” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “akan”, “boleh”, “mungkin” atau “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau variasi negatif atau tatabahasa atau variasi lain daripadanya, atau istilah berbanding. Kenyataan prospektif ini termasuk, antara lain, kenyataan berkaitan: (a) potensi pendapatan berhubung dengan industri Knightscope, Inc .; (b) peluang pasaran; (c) rancangan dan strategi perniagaan Knightscope, Inc.; (d) perkhidmatan yang Knightscope, Inc. bercadang untuk tawarkan; (e) projeksi dan sasaran milik Knightscope, Inc.; (f) jangkaan Knightscope, Inc. berhubung penerimaan kelulusan untuk permohonan peraturan; (g) niat Knightscope, Inc. untuk mengembangkan ke dalam bidang kuasa lain termasuk jangka masa berkaitan rancangan pengembangan; dan (h) jangkaan Knightscope, Inc. berhubung keupayaannya untuk menyampaikan nilai pemegang saham. Kenyataan prospektif tidak menjamin prestasi masa depan dan berdasarkan beberapa anggaran dan anggapan pengurusan dalam cahaya faktor-faktor risiko dan ketidakpastian yang berkaitan.

Maklumat Hubungan: Hubungan Awam: Stacy Stephens, Knightscope, Inc. (650) 924-1025

Penafian:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak mempunyai sekuriti mana-mana syarikat yang disenaraikan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disponsori oleh Knightscope, Inc. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Knightscope, Inc. Agensi Pemasaran Digital Pencatatannya (Native Ads Inc.) sehingga enam puluh enam ribu USD untuk setiap tempoh kempen 30 hari (22 hari kerja) yang dijangka sehingga 365 hari kalendar (254 hari kerja).

3) Kenyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis bertanggungjawab sepenuhnya terhadap kesahihan kenyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau mengedarkan Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat semua maklumat tersebut. Tiada pihak Market Jar atau mana-mana syarikat sekutunya menjamin ketepatan atau kesempurnaan maklumat tersebut. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk maklumat sahaja dan bukan cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.