Sobha Developers bawa ke Singapura Pameran Hartanah Eksklusif Dubai

29 1 Sobha Developers bring to Singapore an Exclusive Dubai Property Showcase

(SeaPRwire) –   Tawaran mewah yang boleh didapati untuk pelaburan dalam Hartanah & Menang Trip Percuma Ke Dubai

SINGAPURA, 11 Mei 2024Dubai, terkenal secara global untuk bangunan-bangunan pencakar langit yang luar biasa dan langit bandar yang menakjubkan, ialah lambang kemewahan dan inovasi. Bandaraya ini merupakan sebahagian daripada ekonomi yang pesat lengkap dengan infrastruktur terkini, kerajaan yang stabil, dan kemudahan pendidikan dan kesihatan terbaik yang menarik pelabur yang mencari pertumbuhan modal dan pendapatan sewa yang stabil. Sobha Developers kini telah membawa ke Singapura peluang menguntungkan untuk pelaburan dalam pasaran hartanah Dubai.

Discover Your Dream Home in Dubai with Us!  We are coming to Singapore!  Date: 11th and 12th May, 2024 | Time: 10 am to 8 pm  | Venue : Marina Bay Sands, Singapore (PRNewsfoto/Dubai Property Showcase)

Pemaju terkemuka UAE, termasuk gergasi industri Sobha Developers, sedang bersiap untuk menganjurkan Pameran Hartanah Khas Dubai pada 11 Mei dan 12 di tempat ikonik Marina Bay Sands, Tingkat 4, Balai Lotus, 4A & 4B.

Pameran Hartanah Dubai adalah syurga untuk pelabur. Daripada nasihat pakar hingga portfolio pelbagai, terdapat beberapa sebab mengapa anda perlu hadir pada acara ini di mana akan terdapat portfolio hartanah mewah, dengan harga permulaan 300,000 SGD. Pada acara ini seseorang boleh terlibat dalam perundingan peribadi dengan pakar industri untuk nasihat pelaburan yang disesuaikan. Bimbingan terbaik dan maklumat mengenai lokasi projek, ciri-ciri dan kemudahan akan tersedia untuk membantu pelabur dan pembeli memahami peluang pelaburan terbaik di Dubai hartanah. Selepas membuat pelaburan hartanah di pameran, pembeli berhak mendapat penginapan percuma 2 malam untuk dua orang di Dubai.

Dubai adalah salah satu pasaran hartanah paling menguntungkan di dunia untuk dilabur dan ekonomi bebas cukai, menawarkan pulangan melebihi 6%, disokong oleh ekonomi dan infrastruktur yang kukuh. Lokasi strategik Dubai dan ekonomi yang stabil memantapkan kedudukannya sebagai hab pelaburan, menjanjikan pertumbuhan dan kemakmuran jangka panjang. Pembeli boleh mendapat akses ke program Visa Emas Dubai yang memberikan manfaat kediaman jangka panjang kepada pelabur hartanah dan keluarga mereka.

Untuk menjadi sebahagian daripada peluang eksklusif ini untuk menjelajahi cakrawala hartanah Dubai, anda boleh mendaftar di untuk Pameran Hartanah Khas Dubai dan mengambil langkah pertama untuk menjamin masa depan kewangan anda di salah satu pasaran hartanah dinamik di dunia.

HUBUNGI:
Yasmine: +6585575024
Abdullah: +971553367231,

Gambar –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.