SOUTHWEST AIRLINES MENAMBAH LEBIH BANYAK PENERBANGAN UNTUK PERMAINAN BESAR DI LAS VEGAS

21 1 SOUTHWEST AIRLINES ADDS MORE FLIGHTS FOR THE BIG GAME IN LAS VEGAS

(SeaPRwire) –   Las Vegas’ terbesar menambah lebih banyak penerbangan dan jadual dari Kansas City dan San Francisco untuk penyokong bepergian ke perlawanan bola sepak terbesar tahun ini!

DALLAS, Jan. 28, 2024 (NYSE: LUV) sedang bersedia untuk minggu akhir pekan Big Game di Las Vegas dengan lebih banyak penerbangan untuk penggemar bola sepak di Kansas City dan San Francisco.

Pada Khamis, Feb. 8, 2024, Southwest® akan menawarkan perkhidmatan berikut:

 • Dari Kansas City ke Las Vegas: 4 penerbangan langsung dan 14 jadual berbeza.
 • Dari San Francisco ke Las Vegas: 3 penerbangan langsung dan 13 jadual berbeza.
 • Dari Oakland ke Las Vegas: 10 penerbangan langsung dan 20 jadual berbeza.
 • Dari San Jose, Calif. ke Las Vegas: 10 penerbangan langsung dan 26 jadual berbeza.

Pada Jumaat, Feb. 9, 2024, Southwest akan menawarkan perkhidmatan berikut:

 • Dari Kansas City ke Las Vegas: 3 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 7 pilihan langsung dan 17 jadual berbeza.
 • Dari San Francisco ke Las Vegas: 1 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 4 pilihan langsung dan 14 jadual berbeza.
 • Dari Oakland ke Las Vegas: 1 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 11 pilihan langsung dan 21 jadual berbeza.
 • Dari San Jose, Calif. ke Las Vegas: 1 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 11 pilihan langsung dan 26 jadual berbeza.

Pada Sabtu, Feb. 10, 2024, Southwest akan menawarkan perkhidmatan langsung berikut:

 • Dari Kansas City ke Las Vegas: 1 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 4 pilihan langsung dan 15 jadual berbeza.
 • Dari San Francisco ke Las Vegas: 1 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 4 pilihan langsung dan 15 jadual berbeza.
 • Dari Oakland ke Las Vegas: 7 pilihan langsung dan 20 jadual berbeza.
 • Dari San Jose, Calif. ke Las Vegas: 1 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 8 pilihan langsung dan 18 jadual berbeza.

Sebaik sahaja juara dimahkotakan, Southwest akan menambah penerbangan tambahan untuk mengembalikan penyokong ke rumah.

Pada Isnin, Feb. 12, 2024, Southwest akan menawarkan perkhidmatan berikut:

 • Dari Las Vegas ke Kansas City: 4 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 8 pilihan langsung dan 19 jadual berbeza.
 • Dari Las Vegas ke San Francisco: 1 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 4 pilihan langsung dan 14 jadual berbeza.
 • Dari Las Vegas ke Oakland: 1 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 11 pilihan langsung dan 24 jadual berbeza.
 • Dari Las Vegas ke San Jose, Calif.: 1 penerbangan tambahan langsung, untuk jumlah sehingga 11 pilihan langsung dan 22 jadual berbeza.

Pada Selasa, Feb. 13, 2024, Southwest akan menawarkan perkhidmatan berikut:

 • Dari Las Vegas ke Kansas City: 4 penerbangan langsung dan 16 jadual berbeza.
 • Dari Las Vegas ke San Francisco: 3 penerbangan langsung dan 13 jadual berbeza.
 • Dari Las Vegas ke Oakland: 8 penerbangan langsung dan 24 jadual berbeza.
 • Dari Las Vegas ke San Jose, Calif.: 8 penerbangan langsung dan 20 jadual berbeza.

Penerbangan ini, serta jadual penuh syarikat sehingga Oct. 2, 2024, boleh dibeli di

Dan, untuk penggemar bola sepak yang bepergian pada Feb. 11, 2024, semasa tindakan bermain di padang, mereka boleh menonton semua tindakan di atas kapal terbang dengan TV langsung* di CBS dengan menyambung ke Portal Hiburan Dalam Penerbangan Southwest. Lihat senarai saluran yang tersedia dan pilihan hiburan percuma di .

*Hanya tersedia pada kapal terbang yang dilengkapi WiFi. Mungkin tidak tersedia untuk keseluruhan perjalanan penerbangan.

MENGENAI SOUTHWEST AIRLINES CO.
mengendalikan salah satu syarikat penerbangan yang paling dihormati dan dianugerahkan di dunia, menawarkan nilai dan Hospitaliti yang unik pada 121 lapangan terbang di seluruh 11 negara. Southwest mengambil penerbangan pada tahun 1971 untuk mendemokratisasikan langit melalui perkhidmatan penerbangan yang ramah, boleh dipercayai dan berharga rendah dan kini membawa lebih banyak penumpang penerbangan tanpa henti di dalam Amerika Syarikat daripada mana-mana syarikat penerbangan lain1. Berpangkalan di Dallas dan terkenal dengan Budaya Korporat yang memberi keutamaan kepada Pekerja terlebih dahulu, Southwest mengekalkan rekod tanpa pra-tamat kerja atau pemberhentian paksa dalam sejarahnya. Dengan memberdayakan hampir 75,0002 Orang untuk menyampaikan Hospitaliti luar biasa, syarikat penerbangan yang berani ini menghargai kesetiaan yang kuat di kalangan lebih 137 juta Pelanggan yang dibawa pada tahun 2023. Formula kejayaan itu membawa kemakmuran dan keuntungan berturut-turut selama 47 tahun3 untuk Pemegang Saham Southwest (NYSE: LUV). Southwest memanfaatkan warisan dan misi yang unik untuk berkhidmat kepada masyarakat di seluruh dunia termasuk memanfaatkan kuasa Pekerja dan Tujuan untuk menempatkan masyarakat di Pusat kejayaannya. Ketahui lebih lanjut dengan melawat . Sebagai syarikat penerbangan yang berhati, Southwest telah menetapkan matlamat untuk bekerja menuju pencapaian sifar pelepasan karbon menjelang tahun 2050. Southwest juga telah menetapkan sasaran jangka pendek dan strategi tiga pilar untuk mencapai matlamat alam sekitarnya. Ketahui lebih lanjut dengan melawat .

1Berdasarkan Kajian Kuararteran Asal & Destinasi Penerbangan sejak Q1 2021
2Pekerja aktif penuh masa
3Keuntungan tahunan 1973-2019

SUMBER Southwest Airlines Co.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.