Yellow.ai dinilai 4.5 daripada 5 dalam Ulasan Pelanggan Suara Gartner® Peer InsightsTM Sulung untuk Platform AI Perbualan Perusahaan

Dinamakan sebagai Strong Performer dengan 90% pelanggan bersedia untuk mengesyorkan penyelesaian syarikat

SAN MATEO, Calif., 13 Sept. 2023 — Yellow.ai, pemimpin global dalam AI Perbualan, hari ini mengumumkan ia telah dinamakan sebagai Strong Performer dalam 2023 Gartner Peer Insights Suara Pelanggan untuk Platform AI Perbualan Enterprise sulung. Yellow.ai baru-baru ini juga diiktiraf sebagai Challenger dalam 2023 Gartner® Magic QuadrantTM untuk Platform AI Perbualan Enterprise.

Suara Pelanggan adalah dokumen yang mensintesis ulasan Peer Insights Gartner ke dalam wawasan untuk pembuat keputusan IT. Laporan ini menyebutkan bahawa 90% pelanggan Yellow.ai bersedia untuk mengesyorkan penyelesaiannya. Dengan penarafan komposit 4.5, Yellow.ai dinilai untuk Capaian Produk (4.6/5) berdasarkan 37 ulasan, Pengalaman Jualan (4.6/5) berdasarkan 38 ulasan, Pengalaman Penggunaan (4.5/5) berdasarkan 38 ulasan, dan Pengalaman Sokongan (4.5/5) berdasarkan 38 ulasan. Penarafan berdasarkan ulasan yang diserahkan pada Jun 2023 di Gartner Peer Insights.

“Sebagai Strong Performer, kami melihat ini sebagai bukti pendekatan berpusat pelanggan kami yang tidak goyah, yang merupakan teras Kod Budaya Yellow.ai. Dalam lanskap AI generatif global yang berkembang, kami mengutamakan pemahaman dan pencegahan keperluan pelanggan kami ketika mereka menavigasi kompleksiti meningkatkan pengalaman pelanggan dan pekerja. Jalan peta AI generatif kukuh kami menegaskan semula misi kami untuk menyampaikan pengalaman autonomi, seperti manusia di seluruh bahasa, saluran, dan geografi agar organisasi dapat membina hubungan berkesan dengan pelanggan dan pekerja mereka,” kata Raghu Ravinutala, CEO dan Pengasas Bersama, Yellow.ai.

Seorang Pengarah Eksekutif Operasi dalam industri perkakasan memberi komen di Gartner Peer Insights, “Perkara terbaik tentang Yellow.ai adalah ia memudahkan kami memahami pelanggan kami, merakam bualan, dan menyediakan peta eksekutif kepada pelanggan apabila kami memerlukannya. Teknologi AI terbina dalam sistem ini sangat berkesan, ia berkelakuan seperti kawan, menawarkan cadangan membantu, membantu membuat keputusan yang lebih baik, dan perbincangan dengan pelanggan pasti meningkatkan pengalaman pelanggan dan membantu perniagaan berkembang. Tanpa ragu, ia membantu pertumbuhan perniagaan.”

Yellow.ai telah mencapai pertumbuhan ARR 80%, meningkat di pasaran seperti Asia-Pasifik, Eropah, Timur Tengah, dan Afrika, dengan Amerika Utara mengalami pertumbuhan luar biasa ~6x YoY. Pertumbuhan ini, ditambah dengan pengenalan penyelesaian pemboleh ubah seperti YellowG, seterusnya mengesahkan keupayaan Yellow.ai dan impaknya yang signifikan ke atas pasaran AI Perbualan global.

Untuk ketahui lebih lanjut, sila layari: https://yellow.ai/blog/yellow-ai-named-a-strong-performer-in-2023-gartner-peer-insights-voc-report/

Penafian Gartner

GARTNER adalah tanda dagangan berdaftar dan tanda perkhidmatan Gartner dan Magic Quadrant dan Peer Insights adalah tanda dagangan berdaftar Gartner, Inc. dan/atau sekutunya di A.S. dan antarabangsa dan digunakan di sini dengan kebenaran. Hak cipta terpelihara.

Kandungan Gartner Peer Insights terdiri daripada pendapat pengguna akhir individu berdasarkan pengalaman mereka sendiri dengan vendor yang disenaraikan di platform itu, tidak boleh ditafsirkan sebagai pernyataan fakta, juga tidak mewakili pandangan Gartner atau sekutunya. Gartner tidak menyokong mana-mana vendor, produk atau perkhidmatan yang digambarkan dalam kandungan ini mahupun membuat sebarang waranti, tersurat atau tersirat, berkenaan kandungan ini, tentang ketepatan atau kelengkapannya, termasuk apa-apa waranti kebolehdagangan atau kesesuaian untuk tujuan tertentu.

Gartner tidak menyokong mana-mana vendor, produk atau perkhidmatan yang digambarkan dalam penerbitan penyelidikannya dan tidak menasihati pengguna teknologi untuk memilih hanya vendor dengan penarafan tertinggi atau penentuan lain. Penerbitan penyelidikan Gartner terdiri daripada pendapat organisasi penyelidikan Gartner dan tidak boleh ditafsirkan sebagai pernyataan fakta. Gartner menafikan semua waranti, tersurat atau tersirat, berkaitan penyelidikan ini, termasuk apa-apa waranti kebolehdagangan atau kesesuaian untuk tujuan tertentu.

Mengenai Yellow.ai

Beribu pejabat di San Mateo, Yellow.ai adalah pemimpin global dalam AI Perbualan, menyampaikan pengalaman autonomi, seperti manusia untuk pelanggan dan pekerja untuk mempercepatkan pertumbuhan perusahaan. Kami percaya bahawa perbualan yang berkesan adalah di hati setiap penglibatan jenama yang bermakna. Lebih 1100 perusahaan, termasuk Sony, Domino’s, Hyundai, Sephora, Waste Connections, Ferrellgas, Randstad, Tiket.com, Volkswagen, ITC Ltd, Kumpulan Antarabangsa Lulu, dan Rangkaian Radio Arab, mempercayai Platform Otomatisasi Dinamik kami bertenaga AI generatif tanpa kod (DAP).

Enjin AI pelbagai LLM proprietari DAP, DynamicNLPTM, memberi kami kuasa untuk mengendalikan 2Bn perbualan setiap suku di seluruh 35+ saluran dalam 135+ bahasa. Kami bersemangat untuk menyampaikan pengalaman perbualan melalui ejen AI Dinamik kami yang membantu perusahaan mencapai kepuasan pelanggan dan penglibatan pekerja yang lebih tinggi. Kami telah mengumpul lebih daripada $102M dari pelabur biru cip dengan pejabat di enam negara.

Untuk pertanyaan:
Anujaa Singh
PR & Komunikasi, Yellow.ai 
anujaa.singh@yellow.ai