Caster Concepts Mendapat Sijil daripada Ergonauts untuk Roda Kastor Ergonomik TWERGO®

Mining 07 JEGAS RA 1 Caster Concepts Earns Certification from Ergonauts for TWERGO® Ergonomic Caster Wheel

(SeaPRwire) –   Program Pensijilan Menumpukan Perhatian terhadap Produk Ergonomik yang Meningkatkan Keselamatan dan Produktiviti Pekerja

ALBION, Mich., 20 Mac, 2024 — Caster Concepts, pengeluar utama kastor dan roda tugas berat industri, hari ini mengumumkan bahawa roda kastor ergonomik TWERGO® inovatif mereka telah memperoleh kelulusan ergonomik Ergonauts yang pertama dalam industri tersebut.

Caster Concepts, pengeluar utama kastor dan roda tugas berat industri, hari ini mengumumkan bahawa roda kastor ergonomik TWERGO® inovatif mereka telah memperoleh kelulusan ergonomik Ergonauts yang pertama dalam industri tersebut.

Kelulusan Ergonauts mengesahkan bahawa kastor industri tugas berat TWERGO® telah diuji dan disahkan untuk mengurangkan daya tolakan sebanyak 55% berbanding dengan kastor kart tradisional. 

“Menjaga keselamatan pekerja adalah sangat penting untuk mengoptimumkan keberkesanan operasi,” kata Steve Davis, CVO. “Daya tolakan yang lebih rendah membantu memastikan pekerja mengelakkan ketegangan belakang dan masalah ergonomik perindustrian yang biasa, yang merupakan punca utama kehilangan masa dan kos kecederaan.”

Untuk memperoleh pensijilan oleh Ergonauts, satu produk mesti diuji, dan keputusannya disahkan oleh dua ergonomi profesional kanan. Kelulusan ini mengesahkan bahawa keselamatan tempat kerja boleh dipertingkatkan berkat manfaat ergonomik produk yang diluluskan.

“Kami berbesar hati menjadi syarikat pengendalian bahan pertama yang mencapai tahap kelulusan ini. Kastor TWERGO direka untuk meminimumkan ketegangan belakang dan isu biasa lain yang berkaitan dengan kart pengendalian bahan tradisional’” Doug Backinger, Naib Presiden Jualan di Caster Concepts, menjelaskan. “Dengan mengambil pendekatan pengguna dahulu dengan pembangunan produk kami, kami mereka bentuk kastor yang menjadikan operasi lebih selamat dan lebih cekap. Kami komited terhadap inovasi berterusan untuk meningkatkan keselamatan dan produktiviti pelanggan kami.”

Gama kastor TWERGO® dibina mengelilingi ciri teknologi dipatenkan reka bentuk berbilang roda dalam satu. Roda yang runcing berputar secara individu dan boleh berputar dalam kedua-dua arah dan pada kadar apa pun. Kelebihan reka bentuk unik ini termasuk geseran minimum dan mengurangkan daya tolakan awal dan berterusan, serta daya pekerja yang diberikan untuk diputar.

Untuk maklumat lanjut mengenai Caster Concepts dan roda kastor TWERGO®, sila lawati 

Mengenai Caster Concepts

Berpangkalan di Albion, MI, Caster Concepts mereka bentuk dan membina kastor dan roda tugas berat industri untuk hampir semua aplikasi. Syarikat bergantung pada Caster Concepts untuk meningkatkan produktiviti dan mengurangkan risiko kecederaan pekerja dalam aplikasi pengendalian bahan tugas berat. Kastor berkapasiti tinggi kami menampilkan penarafan beban yang berjulat daripada bawah 3,000 paun kepada lebih 100,000 paun. Caster Concepts dipersijilkan ISO 9001-2015 dan menawarkan salah satu masa petunjuk terendek dalam industri tersebut, menjadikannya pilihan utama bagi banyak industri. Syarikat itu dianugerahkan Anugerah Impak Korporat 2022 oleh negeri Michigan. Lawati CasterConcepts.com

Mengenai Ergonauts

Ergonauts Performance Technologies adalah pertubuhan pembangunan perkhidmatan teknologi dan kejuruteraan perintis, yang ditubuhkan pada 2000. Dengan pengalaman lebih dua dekad, kami terdiri daripada pasukan pakar pelbagai disiplin yang diiktiraf secara global dalam bidang Ergonomi. Dedikasi kami terhadap inovasi dan kecemerlangan telah menjadikan kami sebagai peneraju dalam menyediakan penyelesaian yang meningkatkan interaksi manusia dengan sistem teknologi dan kejuruteraan, memastikan prestasi dan pengalaman pengguna yang optimum merentasi pelbagai industri. Untuk maklumat lanjut:

Hubungan Media:

Mike Crisp

864-525-9307

SOURCE Caster Concepts

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.