Sertai Pameran Hetrojunction Huasun di Abu Dhabi: Menyinari Masa Depan Solar

16 Join Huasun's Heterojunction Showcase in Abu Dhabi: Lighting Up the Future of Solar

(SeaPRwire) –   ABU DHABI, UEA, April 2, 2024 — Peralihan ke tenaga suria hijau, yang secara meluas diakui sebagai sumber tenaga terkemuka kini dan masa depan, adalah penting dalam mencipta bumi tanpa karbon untuk seluruh umat manusia. Ketika industri suria berusaha untuk menjana kuasa dengan lebih cekap, pada kos yang lebih rendah, dan cara yang lebih hijau, inovasi menjadi pemacu utama.

Teknologi heterojunction (HJT), satu inovasi penting, telah mendapat perhatian meluas dalam industri kerana prestasi luar biasa dalam sistem fotovoltaik. Dengan ciri-ciri seperti kecekapan ultra-tinggi, kebolehpercayaan, kos-kesan, dan hasil tenaga tinggi, HJT telah muncul sebagai perubahan game. Huasun Energy, pengeluar HJT terbesar di dunia, bangga untuk memimpin usaha dalam meningkatkan dan mengkomersialkan teknologi terkini ini.

Huasun Energy's Heterojunction Tour in Abu Dhabi 2024

Untuk mempamerkan teknologi HJT terkemuka dan produk HJT terkini-nya—meliputi wafer, sel, dan modul—yang sesuai untuk pelbagai senario PV termasuk utiliti skala besar, komersial dan perindustrian, perumahan, luar pantai, dan pemasangan menegak, Huasun akan mempamerkan di Pameran Tenaga Masa Depan Sedunia (WFES) akan datang di Abu Dhabi dari April 16 hingga 18, di booth 6420. Bersama pameran besar, Huasun akan melancarkan modul heterojunction tanpa jalur sifar (0BB) untuk pertama kalinya di luar China pada April 18, bersama-sama dengan siri pembentangan berfikiran, kajian kes, dan makan malam gala eksklusif.

Dengan pembetul suhu -0.24%, produk HJT Huasun unggul dalam hasil tenaga, terutamanya di iklim panas. Kajian kes empirikal mendedahkan bahawa modul suria heterojunction menjana lebih banyak elektrik di persekitaran panas berbanding yang menggunakan teknologi TOPCon. Semasa lawatan ini di Abu Dhabi, Huasun bersedia untuk mempamerkan kemuncak inovasi HJT dan menyampaikan produk teratas kepada wilayah Timur Tengah.

Agenda At A Glance- Huasun Heterojunction Tour Abu Dhabi 2024

April 15 @ Solar Energy Storage Future MENA Summit
Jacky Chan, Pengarah Penjualan dan Pembangunan Projek Luar Negeri KA di Huasun Energy, akan berkongsi pandangan mengenai prestasi luar biasa teknologi suria heterojunction terkini di pelbagai aplikasi fotovoltaik, dan peranannya dalam maju ke arah dunia tanpa karbon.

April 16-18 @ World Future Energy Summit, ADNEC
Huasun Booth #6420
– Pembentangan- Teknologi HJT & Aplikasi di Pasaran
– Majlis Perjanjian Perkongsian Berulang Kali
– Pelancaran edisi khas pv magazine Huasun- penerbitan industri pertama yang menjelaskan mengenai teknologi HJT, pasaran dan aplikasi
– Acara Seronok Sentiasa Aktif: makanan & minuman, penerima panda, mengambil gambar, hadiah tradisional Cina yang hebat…

April 18 Petang @ Abu Dhabi
Benarkan Eksklusif Huasun HJT & Gala Malam (bersama Nextracker)
– Pembentangan- Analisis Empirikal HJT; Trend dan Analisis Pasaran Fotovoltaik; Penyelesaian Heterojunction & Penjejak Solar Pintar; Kajian Kes- Taman Suria HJT Terbesar di Dunia
– Majlis Pelancaran Produk Baru 0BB HJT Huasun

Untuk maklumat terkini Huasun, sila ikuti “Huasun HJT” di LinkedIn.

Mengenai Huasun Energy

Anhui Huasun Energy Co., Ltd (Huasun) adalah syarikat inovasi teknologi terkemuka yang khusus dalam R & D dan pembuatan skala besar wafer, sel dan modul silikon heterojunction n-jenis (HJT) berkecekapan ultra-tinggi. Diiktiraf sebagai pelopor industri teknologi HJT di China, Huasun telah membekalkan lebih daripada 4GW produk HJT ke lebih 40 negara di seluruh dunia. Huasun kini mempunyai kapasiti 20GW produk HJT berkecekapan tinggi, menjadikannya pengeluar HJT terbesar di dunia. Syarikat merancang untuk mencapai kapasiti 40GW produk HJT menjelang akhir 2025.

Laman Web:
E-mel:

Gambar –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.