Panduan Jennifer Bryan, Penceramah Global untuk Memimpin Orang Melalui Perubahan dengan Berjaya

JENNIFER BRYAN IMAGE FOR PITCH 1

(SeaPRwire) –   Jennifer Bryan adalah seorang wanita pengusaha, pemilik bisnis, pakar kepemimpinan, pembicara global, penulis, dan Managing Director of Change and Leadership. Kepakarannya yang berharga dikongsi dalam bukunya, Leading People in Change: A Practical Guide

London, United Kingdom Nov 20, 2023  – Change Master, Jennifer Bryan, khusus membantu pelbagai industri korporat untuk meningkatkan keterlibatan kakitangan di tempat kerja melalui rangka kerja perubahan yang holistik dan berfokuskan kepada orang. Jennifer adalah pakar pengurusan perubahan dan kepemimpinan yang berpengalaman, yang telah bekerja dengan lebih daripada 40 organisasi yang berbeza di pelbagai industri dan boleh memberikan wawasan yang tidak ternilai mengenai bagaimana untuk membuat perubahan sebenar dalam perniagaan. , yang ditulis oleh Jennifer Bryan, adalah bacaan penting bagi profesional industri dan perniagaan yang mencari cara praktikal untuk membangunkan dan meningkatkan kemahiran dan pengetahuan mereka dengan mempelajari bagaimana untuk memimpin orang melalui perubahan dari dalam perniagaan mereka.

Dalam dunia yang ditakrifkan oleh perubahan teknologi dan ekonomi yang dramatik, organisasi perniagaan besar dan kecil mendapati diri mereka perlu beradaptasi dan bertransformasi pada kadar tanpa prasedenn. Walaupun tuntutan ini telah membawa kepada banyak teori pengurusan perubahan – sering dengan metodologi yang terlalu rumit dan pendekatan yang hanya berfokuskan teknologi, hakikatnya ialah bahawa perubahan terutamanya mengenai orang.

akan membantu perniagaan untuk:

  • Mengerti apa yang terlibat dalam pengurusan perubahan sebagai pemimpin.
  • Belajar bagaimana untuk memimpin orang secara praktikal dan berjaya melalui perubahan.
  • Mengenalpasti mengapa orang menentang dan apa yang anda boleh lakukan untuk menguruskannya.
  • Bertanya diri anda soalan yang berkuasa supaya anda boleh memimpin perubahan tertentu anda dengan berkesan.
  • Membina rancangan perubahan yang berfokuskan kepada orang.

Diarahkan kepada pengurus baris biasa sebanyak pengurus besar syarikat besar, buku ini adalah satu kisah ringkas, mudah dan langkah-langkah praktikal untuk memimpin orang melalui perubahan dengan berjaya. Menggunakan Model Perubahan AB milik pengarang, adalah menimbulkan pemikiran dan praktikal, dipenuhi dengan bab-bab ringkas dan mudah serta kajian kes yang relevan yang akan membantu anda untuk mencari strategi perubahan yang betul untuk perniagaan anda.

Jennifer Bryan adalah penulis terbitan, TEDx, pembicara global, dan Managing Director of Change and Leadership, yang telah bekerja dengan lebih daripada 40 organisasi yang berbeza di pelbagai industri. Beliau juga merupakan Naib Presiden Persatuan Pakar Pengurusan Perubahan Profesional UK. Beliau mempunyai dedikasi untuk meletakkan orang di pusat bilik membuat keputusan. Beliau telah membangunkan pendekatan holistik kepada perubahan dan mencipta rangka kerja memimpin perubahan unik, Model Perubahan AB, dan menggunakan wawasan komersialnya untuk membantu memimpin orang dalam perubahan.

Jennifer telah diwawancarai oleh pelbagai podcast industri dan membentangkan di TEDx Scunthorpe, Persidangan Global Women in Technology, Persidangan Sekolah Pengurusan Universiti Reading Henley Business, persidangan alumni dan masterclass, Persatuan Pakar Pengurusan Perubahan (Global dan UK), dan Universiti Loughborough. Beliau adalah penulis Leading People in Change, penulis bab sumbangan dalam Managing Change During Unprecedented Times (Mac 2023), dan kajian buku pada Elemental Change: Making stuff happen when nothing stands still oleh Neil Usher dalam Corporate Real Estate Journal vol. 11.1, penulis tetap majalah industri dalam Workplace Insight Magazine dan AshleyKate HR News, artikel bersemak yang disemak rakan dalam Successfully Managing Change in the Workplace dalam Corporate Real Estate Journal vol. 8.1 (Oktober 2018), Journey of Leadership in the Workplace dalam iCroner (September 2014) dan Lead Behaviour in Coaching at Work (Julai 2012).

diterbitkan oleh Legend (Hero) dan boleh didapati di Amazon.

Sila dapatkan pautan ke buku di bawah:

Kindle:

Paperback:

Website:

UK: Amazon, Waterstones, WHSmith

EU: Amazon

US: Amazon, Barnes and Noble

APAC: Kinokuniya, Times

Author photo 1 2Book Cover 1 high res 1 1

Media Contact

Maleeha Mir Freelance PR

Sumber :Jennifer Bryan / ABChange Consultancy

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )