Fannie Mae Mengumumkan Pengeluaran Kewangan Suku Pertama 2024 yang Dijadualkan

(SeaPRwire) –   Syarikat akan Menganjurkan Panggilan Persidangan

WASHINGTON, April 23, 2024 — Fannie Mae (OTCQB: FNMA) hari ini mengumumkan rancangan untuk melaporkan keputusan kewangan suku pertama 2024 pada Selasa pagi, April 30, 2024, sebelum pembukaan pasaran kewangan Amerika Syarikat.

(PRNewsfoto/Fannie Mae)

Fannie Mae telah menetapkan satu panggilan persidangan untuk membincangkan keputusan syarikat pada 8:00 pagi, ET, pada April 30, 2024.

Sebelum panggilan, kenyataan berita keputusan suku pertama 2024 syarikat, laporan suku tahunan Form 10-Q, dan maklumat tambahan lain akan tersedia di laman keputusan suku tahunan dan tahunan syarikat di . Selepas panggilan, transkrip akan diterbitkan di laman web yang sama dan akan kekal tersedia sehingga pengumuman keputusan suku tahunan berikutnya kami.

BUTIR-BUTIR PENGLIBATAN PANGGILAN PERSIDANGAN – KEPUTUSAN KEWANGAN SUKU PERTAMA 2024 Fannie Mae

Hari dan masa acara
Selasa, April 30, 2024
8:00 PG (ET)

Webcast mendengar sahaja:

Klik pautan di atas untuk menghadiri persembahan dari laptop, tablet, atau peranti mudah alih anda. Audio akan disalurkan melalui peranti yang dipilih. Sekiranya anda mengalami kesukaran mengakses webcast, sila klik butang “Dengar melalui Telefon” pada pemain webcast dan panggil nombor yang disediakan.

Mengenai Fannie Mae
Fannie Mae memacu akses adil dan mampan kepemilikan rumah dan perumahan sewa berkualiti, mampu dilakukan bagi berjuta-juta orang di seluruh Amerika. Kami membolehkan pinjaman tetap 30 tahun dan memacu inovasi yang bertanggungjawab untuk membuat pembelian rumah dan penyewaan lebih mudah, adil dan lebih mudah diakses. Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati:
| | | | | |

Bilik Berita Fannie Mae

Gambar Fannie Mae

Pusat Sumber Fannie Mae
1-800-2FANNIE

SUMBER Fannie Mae

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.