Mogo Mempanjangkan Matang Kredit Fasiliti AS$60 Juta Kepada 2026

Mogo Mogo Extends Maturity Of $60 Million Credit Facility To 2026
VANCOUVER, British Columbia, May 10, 2024– () () (“Mogo” atau “Syarikat”) hari ini mengumumkan pindaan kepada fasiliti kredit senior sedia ada (“Fasiliti Kredit”) dengan dana yang dikendalikan oleh filial-filial Fortress Investment Group LLC (“Fortress”). Pindaan ini memanjangkan tarikh matang Fasiliti Kredit daripada 2 Julai 2025 kepada 2 Januari 2026.“Kami gembira untuk memanjangkan hubungan kami dengan Fortress yang telah menjadi rakan kongsi kewangan yang cemerlang untuk syarikat kami selama 10 tahun,” kata Greg Feller, Presiden & CFO. “Fasiliti ini terus memberi kami sumber dan fleksibiliti yang diperlukan untuk produk pinjaman digital kami.”

(SeaPRwire) –   Tentang Mogo

(NASDAQ: MOGO; TSX: MOGO) ialah syarikat kekayaan dan pembayaran digital berpangkalan di Vancouver, Kanada dengan lebih daripada 2 juta ahli, $ 9.9B dalam jumlah pembayaran tahunan dan pegangan ekuiti sekitar 13% dalam Pertukaran Crypto terkemuka Kanada (TSX: WNDR). Mogo menawarkan penyelesaian digital mudah untuk membantu ahlinya meningkatkan jalan kepada penciptaan kekayaan dan kebebasan kewangan secara dramatik. MOGO menawarkan perdagangan saham tanpa komisen yang membantu pengguna melabur dengan bijak berdasarkan pendekatan Warren Buffett untuk pelaburan jangka panjang – sambil juga memberi kesan positif dengan setiap pelaburan. Moka menawarkan alternatif sebenar kepada dana bersama dan pengurus kekayaan Kanada yang berlebihan dan prestasi rendah dengan penyelesaian pelaburan sepenuhnya dikendalikan berdasarkan prestasi terbukti S&P 500, dan pada sebahagian daripada kos. Melalui anak syarikat pembayaran digital milik penuhnya, , Mogo juga menawarkan platform pembayaran kos rendah yang menyokong program kad berikutnya untuk syarikat di seluruh Eropah dan Kanada. Syarikat yang ditubuhkan pada tahun 2003 ini mempunyai kira-kira 200 pekerja di pejabatnya di Vancouver, Toronto, London & Casablanca.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan berita ini mungkin mengandungi “kenyataan prospektif” dalam maksud perundangan sekuriti berkenaan, termasuk kenyataan mengenai sumber dan fleksibiliti yang diperlukan untuk produk pinjaman digital Syarikat. Kenyataan prospektif semestinya berdasarkan beberapa anggaran dan anggapan oleh pengurusan pada masa penyediaan, yang secara wajar dianggap oleh pengurusan pada masa itu, tetapi secara semula jadi tunduk kepada ketidakpastian dan kontinjensi perniagaan, ekonomi dan persaingan yang signifikan, dan mungkin terbukti salah. Kenyataan prospektif biasanya dikenal pasti dengan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “boleh”, “mungkin”, “dijangka”, “percaya”, “bertujuan” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “mungkin”, “boleh”, “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau variasi negatif atau tata bahasa yang sama atau lain daripada itu. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui yang mungkin menyebabkan hasil kewangan, prestasi atau pencapaian sebenar berbeza secara material daripada anggaran masa depan, prestasi atau pencapaian yang dinyatakan atau tersirat dalam kenyataan prospektif tersebut dan kenyataan prospektif tidak menjamin prestasi masa depan.

Maklumat Hubungan

Untuk maklumat lanjut:
Craig Armitage
Hubungan Pelabur

(416) 347-8954

US Investor Relations Contact
Lytham Partners, LLC
Ben Shamsian
New York | Phoenix

(646) 829-9701

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak mempunyai sekuriti syarikat-syarikat yang dinyatakan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disponsori oleh Mogo Inc. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Agensi Pemasaran Digital Mogo Inc. (Native Ads Inc.) lapan puluh satu ribu enam puluh dolar Amerika untuk 56 hari (39 hari kerja).

3) Pernyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis sepenuhnya bertanggungjawab terhadap kesahihan pernyataan tersebut. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau menindaklanjuti Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat semua maklumat tersebut. Tiada pihak Market Jar atau mana-mana filialnya menjamin ketepatan atau kesempurnaan maklumat tersebut. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk tujuan maklumat sahaja dan bukan pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti. Market Jar Media Inc. memerlukan penulis sumbangan untuk mendedahkan sebarang pegangan saham dalam, atau hubungan ekonomi dengan, syarikat yang mereka tulis tentang. Market Jar Media Inc. bergantung kepada penulis untuk dengan tepat memberikan maklumat ini dan Market Jar Media Inc. tidak mempunyai cara untuk mengesahkannya.

4) Artikel ini tidak menyediakan nasihat pelaburan. Semua pelaburan membawa risiko dan setiap pembaca digalakkan berunding dengan penasihat kewangan peribadi mereka. Sebarang tindakan pembaca sebagai akibat daripada maklumat yang dikemukakan di sini adalah tanggungjawabnya sendiri. Dengan membuka laman ini, setiap pembaca menerima dan bersetuju dengan dan Market Jar Media Inc. Artikel ini bukan rayuan untuk pelaburan. Market Jar Media Inc. tidak menyediakan nasihat pelaburan am atau khusus dan maklumat di PressReach.com tidak seharusnya dianggap sebagai pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti. Market Jar Media Inc. tidak mengesyorkan atau mengesyorkan perniagaan, produk, perkhidmatan atau sekuriti mana-mana syarikat yang disebutkan di PressReach.com.

5) Market Jar Media Inc. dan pengarah, pegawai dan pekerjanya yang berkenaan tidak memegang saham untuk mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel ini.

6) Dokumen ini mengandungi maklumat prospektif dan kenyataan prospektif, dalam maksud perundangan sekuriti Kanada yang berkenaan, (secara kolektif, “kenyataan prospektif”), yang mencerminkan jangkaan pengurusan terhadap pertumbuhan, pelan perniagaan dan peluang masa depan Mogo Inc., aktiviti yang dijangka dan penyataan lain tentang peristiwa, keputusan atau prestasi masa depan. Di mana mungkin, perkataan seperti “meramal”, “memprojek”, “sasaran”, “merancang”, “tidak mengharapkan”, “belanjawan”, “dijadualkan”, “menganggarkan”, “ramalan” atau “tidak mengharapkan”, “percaya”, “berniat” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “mungkin”, “boleh”, “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau variasi negatif atau tata bahasa yang sama atau lain daripada itu telah digunakan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini termasuk, antara lain, kenyataan berkaitan dengan: (a) potensi pendapatan berhubung dengan industri Mogo Inc .; (b) peluang pasaran; (c) rancangan perniagaan dan strategi Mogo Inc .; (d) perkhidmatan yang Mogo Inc. berniat untuk tawarkan; (e) projek batu penanda dan sasaran Mogo Inc .; (f) harapan Mogo Inc. untuk menerima kelulusan permohonan peraturan; (g) niat Mogo Inc. untuk meluaskan ke jurisdiksi lain termasuk jangka masa harapan berkaitan dengan rancangan peluasan itu; dan (h) harapan Mogo Inc. berhubung keupayaannya untuk menyampaikan nilai pemegang saham. Kenyataan prospektif tidak menjamin prestasi masa depan dan berdasarkan beberapa anggaran dan anggapan pengurusan dalam cahaya pengalaman pengurusan dan persepsi trend, keadaan semasa dan pembangunan yang dijangka, serta faktor-faktor lain yang pengurusan percaya untuk b

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.