WadzPay Memperluaskan ke Pasaran Eropah dengan Pengumuman Entiti Undang-Undang Baharu di Belanda

WadzPay Expands in European Market

(SeaPRwire) –  

Amsterdam, Belanda Nov 15, 2023  –  gembira mengumumkan pengembangan pasarannya ke Eropah, ditandai dengan pendaftaran entiti undang-undang baru, WadzPay Technology Netherlands B.V., dengan Dutch Chamber of Commerce.

masuk ke Eropah didorong oleh permintaan yang meningkat untuk penyelesaian dan perkhidmatan berteknologi blockchain inovatif. Belanda berfungsi sebagai pelancar ideal, meletakkan syarikat di tengah-tengah benua.

, menyatakan, “Mengembangkan pasaran Eropah adalah langkah penting bagi WadzPay. Kami gembira untuk memperkenalkan penyelesaian blockchain terkini kami ke Eropah dan memberi kesan positif kepada landskap kewangan serantau. Pengembangan ini menekankan komitmen kami yang tidak goyah untuk meningkatkan teknologi kewangan dan mencipta dunia yang lebih terhubung dan selamat.”

Untuk memimpin pengembangan ini, WadzPay telah melantik seorang pakar berpengalaman dalam industri pembayaran, yang akan memimpin perkongsian dan menyesuaikan penyelesaian untuk memenuhi keperluan khusus pasaran Eropah. Langkah strategik ini memastikan pengintegrasian teknologi blockchain maju, inovasi fintech, dan kepakaran tempatan.

berkata, “Saya bersemangat untuk memimpin perjalanan WadzPay ke Eropah. Kami komited untuk membina perkongsian yang kukuh, menyesuaikan penyelesaian, dan memastikan pengalaman yang licin bagi pelanggan kami di Eropah. Fokus kami adalah untuk memeluk keperluan tempatan dan memajukan inovasi, dengan tujuan mencipta masa depan kewangan yang lebih cerah bagi Eropah.”

WadzPay sedang menyumbang secara aktif kepada landskap teknologi transformasi dengan menyediakan penyelesaian inovatif yang memanfaatkan kuasa blockchain untuk merevolusikan cara transaksi kewangan dilaksanakan dan dikendalikan.

WadzPay bersemangat untuk bekerjasama dengan perniagaan tempatan, institusi kewangan, dan agensi kerajaan untuk menyediakan penyelesaian kewangan berkuasa blockchain di pasaran Eropah. Syarikat berkomitmen untuk menyesuaikan produknya selari dengan keperluan pelanggan di Eropah untuk memastikan pengalaman pengguna yang unggul.

WadzPay bersemangat tentang peluang di pasaran Eropah dan terus komited untuk menyediakan penyelesaian kewangan berkuasa blockchain yang selamat, cekap dan mudah digunakan kepada perniagaan dan individu di Belanda dan seterusnya.

Tentang WadzPay

WadzPay ditubuhkan pada tahun 2018 di Singapura dengan komitmen untuk memajukan kemasukan kewangan dan merevolusikan landskap aset maya. Ia adalah pembekal teknologi pembayaran berdasarkan blockchain global terkemuka. Platform inovatif syarikat yang tersedia sebagai penawaran SaaS menyediakan penyelesaian pembayaran yang selamat, cekap dan telus, menyasarkan perniagaan (B2B) dan pengguna (B2B2C). WadzPay bekerjasama dengan syarikat pembayaran antarabangsa besar, bank dan fintech untuk membolehkan pemprosesan, kawalan dan penyelesaian transaksi berasaskan aset maya. Ia beroperasi merentasi geografi yang merangkumi Asia Pasifik, Timur Tengah, Afrika, Eropah dan Amerika.

Untuk maklumat lanjut, lawati www.wadzpay.com

WadzPay Logo

Media Contact

WadzPay Pte Ltd

Sumber :WadzPay Worldwide

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )