Jianpu Technology Inc. akan Lapor Hasil Kewangan Suku Ketiga 2023 pada hari Jumaat, 24 November 2023

(SeaPRwire) –   BEIJING, Nov. 17, 2023Jianpu Technology Inc. (“Jianpu” atau “Syarikat”) (NYSE: JT), pembuka platform bebas terkemuka untuk penemuan dan pengesyoran produk kewangan di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 yang tidak diaudit, pada November 24, 2023, sebelum pembukaan pasaran AS.

Pengurusan Syarikat akan menganjurkan persidangan pendapatan pada 8:00 PG Waktu Timur AS pada November 24, 2023 (9:00 ML Beijing/Hong Kong pada November 24, 2023).

Butiran panggilan pendapatan adalah seperti berikut:

Amerika Syarikat (percuma):

1-888-346-8982

Antarabangsa:

1-412-902-4272

Hong Kong, China (percuma):

800-905-945

Hong Kong, China:

852-3018-4992

China Daratan (percuma):

400-120-1203

Peserta harus menghubungi sekurang-kurangnya 5 minit sebelum masa permulaan yang telah ditetapkan dan meminta untuk disambung ke panggilan untuk “Jianpu Technology Inc.”.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web bagi persidangan akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di .

Rakaman persidangan boleh diakses kira-kira satu jam selepas tamatnya panggilan langsung sehingga December 1, 2023, dengan menghubungi nombor telefon berikut:

Amerika Syarikat (percuma):

1-877-344-7529

Antarabangsa:

1-412-317-0088

Kod Akses Semula:

9027544

Tentang Jianpu Technology Inc.

Jianpu Technology Inc. ialah pembuka platform bebas terkemuka untuk penemuan dan pengesyoran produk kewangan di China. Syarikat ini menyambung pengguna dengan pembekal perkhidmatan kewangan dengan cara yang mudah, cekap dan selamat. Dengan menggunakan teknologi miliknya, Jianpu menyediakan pengguna dengan keputusan carian dan syor yang disesuaikan mengikut keperluan dan profil kewangan setiap individu. Syarikat ini juga membolehkan pembekal perkhidmatan kewangan mencapai dan melayani pelanggan sasaran mereka dengan lebih berkesan melalui saluran bersepadu dan meningkatkan daya saing mereka dengan menyediakan data, perkhidmatan dan penyelesaian pengurusan risiko yang disesuaikan. Syarikat ini komited untuk mengekalkan pembuka platform bebas yang membolehkannya melayani keperluan pengguna dan pembekal perkhidmatan kewangan secara adil.

Kenyataan Selamat

Kenyataan ini mengandungi kenyataan terhadap masa depan. Kenyataan-kenyataan ini dibuat di bawah “selamat” Akta Pembaikpulihan Liabiliti Sivil Persekutuan Amerika Syarikat 1995. Kenyataan terhadap masa depan ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berniat”, “merancang”, “percaya” dan ungkapan serupa. Kenyataan yang bukan berdasarkan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Syarikat, adalah kenyataan terhadap masa depan. Kenyataan terhadap masa depan melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman. Pelbagai faktor mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan terhadap masa depan, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: matlamat dan strategi Syarikat; perkembangan perniagaan, kewangan dan keputusan masa depan Syarikat; jangkaan Syarikat mengenai permintaan dan penerimaan pasaran bagi penyelesaian dan perkhidmatannya; jangkaan Syarikat mengenai pemeliharaan dan penguatan hubungannya dengan pengguna, pembekal perkhidmatan kewangan dan pihak lain yang bekerjasama; trend, dasar berkaitan industri yang ditadbirnya; keadaan ekonomi dan perniagaan secara global dan di China; dan anggapan di sebalik mana-mana yang dinyatakan di atas. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam fail-fail Syarikat bersama SEC. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini dan lampiran adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini mana-mana kenyataan terhadap masa depan, kecuali di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Di China:
Jianpu Technology Inc.
(IR) Liting Lu, E-mel:
(PR) Amanda Hu, E-mel:
Tel: +86 (10) 6242 706

Christensen
Suri Cheng, E-mel:
Tel: +86 185 0060 8364
Crystal Lai, E-mel:
Tel: +852 2232 3907

Di AS:
Christensen
Linda Bergkamp, E-mel:
Tel: +1 480 353 6648

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)