Preferred Hotels & Resorts teruskan mengetuai trend perjalanan global dengan melancarkan perkongsian baharu dengan UnionPay International

(SeaPRwire) –   Program ini membolehkan pemegang kad UnionPay seluruh dunia mendapat akses ke lebih daripada 135 hotel dengan 2,500 mata bonus I Prefer dan penaiktarafan percuma ke tahap Explorer

BEIJING, Nov. 18, 2023 — Preferred Hotels & Resorts, jenama hotel bebas terbesar di dunia mengumumkan perkongsian global baharu dengan UnionPay International (UPI), salah satu skema kad yang paling meluas digunakan dan berpengaruh, dan melancarkan tawaran khas baharu untuk pemegang kad UnionPay global. Dipacu oleh Program, tawaran ini membolehkan sehingga asas pemegang kad terbesar di dunia dari UnionPay untuk memperoleh pengalaman menginap luar biasa dengan lebih daripada 135 hotel yang menyertai daripada kira-kira 35 destinasi perjalanan terkemuka. 2,500 mata bonus I Prefer dan penaiktarafan percuma ke tahap penjelajah tersedia untuk ahli baru I Prefer yang membuat tempahan dan menginap melalui tawaran UnionPay khas.

Dibimbing oleh janji jenama syarikat “Percaya kepada Perjalanan”, perkongsian ini menunjukkan Preferred Hotels & Resorts sebagai pengubah arah yang memimpin industri perjalanan global dan terus menghubungkan pelancong global dengan portfolio hotel global Preferred yang memaparkan pengalaman paling tidak terlupak yang ditawarkan oleh hartanah hotel mewah bebas.

“Kami gembira untuk membangunkan perkongsian ini dengan UPI dan terus menonjolkan portfolio hotel global kami kepada pemegang kad UnionPay yang memegang kepercayaan yang sama seperti syarikat kami, dan percaya perjalanan adalah cara bermakna untuk berhubung dengan dunia,” kata Cheryl Williams, ketua hasil pendapatan untuk Preferred Hotels & Resorts. “Perkongsian ini akan memainkan peranan penting dalam memperoleh bahagian pasaran dan menggerakkan perniagaan tambahan dari pelancong Cina.”

Menjelang 31 Disember 2024, pemegang kad UnionPay yang membuat tempahan tawaran eksklusif ini melalui halaman tawaran khas di laman Preferred boleh menikmati penaiktarafan percuma ke tahap penjelajah I Prefer dan 2,500 mata bonus I Prefer pada penginapan pertama mereka. Sebagai ahli tahap penjelajah, pemegang kad boleh mengakses semua manfaat I Prefer termasuk bonus mata 20%, daftar masuk awal, daftar keluar lewat, dan penaiktarafan bilik percuma pada daftar masuk (bergantung kepada ketersediaan).

Untuk membuat tawaran eksklusif UnionPay, pemegang kad dijemput untuk membuat tempahan melalui .

Mengenai Preferred Hotels & Resorts

Preferred Hotels & Resorts ialah jenama hotel bebas terbesar di dunia, mewakili portfolio global hartanah hotel, resort, kediaman, dan kumpulan hotel unik merentasi 80 negara. Melalui koleksi global terpilihnya, Preferred Hotels & Resorts menghubungkan pelancong berdisiplin dengan pengalaman mewah tunggal yang memenuhi preferensi gaya hidup dan kehidupan mereka untuk setiap acara. Setiap hartanah dalam portfolio mengekalkan piawaian kualiti tinggi dan tahap perkhidmatan luar biasa yang diperlukan oleh Program Penjaminan Kualiti Bersepadu Preferred Hotels & Resorts. Program Hadiah Hotel I Prefer, Preferred ResidencesSM, Preferred PrideSM, dan Preferred GolfTM menawarkan manfaat bernilai untuk pelancong yang mencari pengalaman unik. Untuk maklumat lanjut dan untuk mendaftar dalam program, sila lawati PreferredHotels.com.

Mengenai I Prefer Hotel Rewards

Dilancarkan pada Ogos 2013, program Hadiah Hotel I Prefer dari Preferred Travel Group – syarikat induk yang mengendalikan jenama hotel Preferred Hotels & Resorts, Beyond Green, Historic Hotels of America, dan Historic Hotels Worldwide – meluaskan mata, status, dan manfaat tambahan lain kepada ahli berdasarkan penginapan layak di lebih daripada 650 hotel dan resort yang menyertai di seluruh dunia. Selain memperoleh mata untuk malam bilik layak, ahli menerima manfaat tambahan berdasarkan status tahap mereka. Program I Prefer juga menawarkan aplikasi mudah alih percuma, tersedia pada peranti Apple dan Android, yang membolehkan ahli mencari dan membuat tempahan penginapan hotel, dan dengan mudah menukar Sijil Hadiah. Dengan lebih daripada 4.5 juta pelancong kini didaftarkan sebagai ahli, I Prefer adalah percuma untuk sertai. Untuk maklumat lanjut dan untuk mendaftar dalam program, sila lawati iprefer.com/enroll.

Mengenai UnionPay International

UnionPay International (UPI) ialah anak syarikat China UnionPay yang memberi tumpuan kepada pertumbuhan dan sokongan perniagaan global UnionPay. Bersama lebih daripada 2500 institusi di seluruh dunia, UnionPay International telah membolehkan penerimaan kad di 181 negara dan rantau dengan pengeluaran di 79 negara dan rantau. UnionPay International menyediakan perkhidmatan pembayaran lintas sempadan berkualiti tinggi, kos berpatutan dan selamat kepada asas pemegang kad terbesar di dunia, dan memastikan perkhidmatan tempatan mudah di rantau yang semakin bertambah bilangan pemegang kad dan peniaga UnionPay global.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)