SNK Mendedahkan Marco Rodrigues sebagai Pemain Berikutnya untuk ‘FATAL FURY: City of the Wolves’

Gaming29 IstockPhoto gremlin SNK Reveals Marco Rodrigues as Next 'FATAL FURY: City of the Wolves' Fighter

(SeaPRwire) –   OSAKA, Jepun, 28 April 2024 — Hari ini di EVO Jepun, SNK telah mendedahkan bahawa Marco Rodrigues, penolong pengajar Kyokugen Karate, akan menjadi watak yang boleh dimainkan dalam permainan lawan yang sangat dinanti ! Fatal Fury: City of the Wolves adalah permainan FATAL FURY pertama dalam tempoh 26 tahun, dijadualkan untuk dikeluarkan awal 2025.

SNK Reveals Marco Rodrigues as Next ‘FATAL FURY: City of the Wolves’ Fighter

Lihat aksi Marco’s dan untuk melihat karateka berdarah panas Kyokugen dalam tindakan!

MARCO RODRIGUES
Pelakon Suara: Earl Baylon (EN), Kenichirou Matsuda (JA)
Sifat bersemangat Marco Rodrigues’ telah memperolehnya reputasi sebagai binatang dalam pertempuran. Dengan papan tanda dojonya dicuri oleh pihak yang tidak diketahui, beliau tidak mempunyai pilihan selain mempertajam kemahiran karatenya di tempat lain dalam masa antara – khususnya, di kelab kecergasan Yuri. Selepas mengetahui tentang kejohanan KOF baru di landasan, Marco menggamit dirinya untuk apa yang terletak di hadapan: peluang untuk menyebarkan berita tentang dojo kesayangannya, peluang untuk mendapatkan papan tandanya semula, dan (tentu sahaja) ujian bergegaran kekuatan Kyokugen Karatenya.

Aset untuk Marcos Rodrigues dan FATAL FURY: City of the Wolves boleh didapati .

TENTANG FATAL FURY
Siri FATAL FURY membuat kemunculan sulungnya pada 1991, menyuluh api permainan lawan tahun 1990-an yang akan segera menguasai industri permainan. GAROU: MARK OF THE WOLVES, dikeluarkan pada 1999, kekal sebagai instalmen terkini dalam francais selama begitu lama. FATAL FURY akan segera membuat kembalinya yang gemilang buat kali pertama dalam tempoh 26 tahun apabila FATAL FURY: City of the Wolves dilancarkan awal 2025, menampilkan gaya seni dinamik, pemain baru dan lama, dan sistem pertempuran yang diperbaharui.

TENTANG SNK CORPORATION
Ditubuhkan pada 1978, SNK CORPORATION ialah syarikat permainan video Jepun beribu pejabat di Osaka, Jepun. SNK terkenal dengan penciptaan sistem arkad Neo-Geo dan beberapa francais permainan, termasuk THE KING OF FIGHTERS, Metal Slug, Samurai Shodown, dan FATAL FURY. Ketahui lebih lanjut mengenai SNK CORPORATION dengan melawat .

Gambar –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.