Juru Nasihat Hidup Eric North aka “Pejuang Kegembiraan” mengajar Bagaimana Untuk Bersedia Untuk Apa Saja!

25C2 25A9 2BTony 2BPowell 2BHappiness 2BWarrior 2BEric 2BNorth 2BJanuary 2B8 252C 2B2021 6

(SeaPRwire) –  

Bandar Raya New York, New York Nov 15, 2023  – Sebagai pemerhati dan jurulatih kehidupan yang berdedikasi untuk membantu orang lain, Eric North telah menghasilkan pengetahuan dan pelajaran hidupnya yang boleh membantu orang ramai menjadi Siap Untuk Apa Saja! Sama ada ia merupakan situasi survival atau cabaran emosi; visinya boleh membantu orang membangunkan persepsi kehidupan yang lebih kuat serta keperibadian yang memudahkan jalan ke arah kebahagiaan. Eric yang dikenali sebagai “The Happiness Warrior” bersedia untuk berkhidmat kepada orang di seluruh dunia dengan pemerhatiannya, pengalaman, dan kemahiran hidupnya.

Eric telah menyedari bahawa sangat sedikit manusia yang bersedia untuk perubahan dan gangguan yang cepat. Ia adalah naluri untuk mahu berasa selamat dan selesa, tetapi perubahan merupakan sebahagian daripada kehidupan dan perlu dihadapi. Membiarkan emosi mengambil alih kawalan dan membazirkan masa dengan risau tentang perkara yang tidak akan berlaku telah menjadi biasa di kalangan kebanyakan orang. Mereka membazirkan masa berharga dengan cuba mengelakkan yang tidak dapat dielakkan dan ini menghalang mereka daripada sepenuhnya membangunkan kuasa semula jadi mereka. Ketika wabak Global, Eric bekerja dengan beberapa kumpulan orang dewasa untuk membantu mereka menangani situasi itu dan dia menyedari bahawa kebanyakan mereka marah, bingung, dan menganggap diri mereka sebagai mangsa. Mereka tidak menyedari bahawa kemandirian bergantung kepada percaya kepada diri mereka dan mereka mengharapkan orang lain untuk bangun dan memimpin mereka. Mereka tidak menyedari bahawa pelajaran terbesar kehidupan sedang berlaku di hadapan mereka dan tenggelam dalam kesengsaraan mereka tanpa mencari penyelesaian.

The Happiness Warrior mencadangkan setiap orang memilih sikap dan minda untuk mendapatkan yang terbaik dalam hidup mereka. Ia boleh dilakukan dengan secara sedar mengambil tindakan untuk membantu diri mereka dan orang lain. Pejuang untuk kebaikan semua. Sentiasa berusaha untuk memperbaiki fikiran dan tindakan mereka. Menjadi pejuang bermakna lebih daripada sekadar berjuang, ia bermakna menjadi akrab dengan kebenaran peribadi yang memberikan keyakinan untuk menangani sebarang situasi dalam hidup. Ia adalah kesediaan untuk memahami apa yang boleh dikawal dengan minda yang betul. Minda di mana orang bahagia dalam masa kini dan tidak pernah risau tentang peristiwa masa depan. Kehidupan lebih kebebasan fikiran boleh membantu untuk maju sementara rahsia alam semesta didedahkan.

Seseorang yang tidak takut dan mampu mengira bahaya yang bakal datang lebih baik dalam menumbangkan halangan dan menakluk halangan. Mereka juga bersedia untuk membantu orang lain ketika mereka sedang berjuang. Nilai kepimpinan, empati, dan kepekaan boleh membawa lebih banyak kebahagiaan dalam hidup. Untuk mengekalkan integriti dan ekspresi diri yang kukuh, Eric mencadangkan mengikuti 5 amalan harian yang boleh membantu semua orang mencari kewujudan yang lebih bahagia dan seimbang. Pertama, seseorang perlu belajar menjaga badan mereka seolah-olah hidup bergantung kepada itu! Kedua, penting untuk memberikan nilai secara sedar dalam semua tindakan. Ketiga, amalan kesedaran diri adalah wajib. Keempat, seseorang perlu belajar mengekalkan minda “siap untuk apa-apa” dengan keyakinan. Akhir sekali, semua orang perlu mencari kejelasan dan perspektif. Amalan ini boleh membantu menemui nilai teras yang selaras dengan keterangan dan getaran.

Perubahan adalah tidak dapat dielakkan dan perlu dihadapi dan diterima untuk memberi tumpuan kepada jalan hidup. Setiap orang perlu tahu bahawa hari ini mungkin tidak sama seperti esok. Perubahan boleh menyebabkan kesakitan, dan kesepian, dan membawa kepada pemusnahan diri. Tetapi ia juga boleh membantu bangkit ke aras baru dan pengalaman. Ia menawarkan peluang untuk meningkat ke arah baru dan memberikan perspektif baru. Eric percaya bahawa setiap orang mempunyai kuasa untuk menetapkan takdir mereka dan bahawa perubahan adalah jawapan kepada segala-galanya. Minda terbaik adalah mudah disesuaikan dengan perubahan dan penerimaan keadaan semasa. Ia merupakan perasaan puas hati digabungkan dengan keyakinan diri. Seseorang perlu berasa kaitan dengan tenaga alam semesta yang sentiasa berkembang. Nyaman adalah keadaan fikiran yang mengekalkan orang tumpul dan puas.

Eric berkongsi amalan bagaimana untuk bersiap sedia untuk apa-apa, pada bila-bila masa. Langkah pertama adalah melepaskan ketidakpastian dan membangunkan minda yang selaras dengan cara berfikir ini. Penerimaan adalah asas untuk kesedaran diri, pengambilan keputusan, dan persepsi. Kedua, seseorang perlu tahu bahawa ia dibenarkan untuk silap pada masa tertentu dan belajar daripada situasi itu. Belajar untuk memaafkan, tumbuh, dan bergerak ke hadapan dengan kesedaran diri dan kebijaksanaan. Langkah ketiga adalah sangat penting untuk mengetahui cara menguruskan perbelanjaan dan pengurusan kewangan. Langkah seterusnya adalah mengetahui apa yang perlu dilakukan pada masa kemalangan atau kecemasan. Akhir sekali, lebih baik mempunyai bekalan kecemasan di tempat selamat yang boleh membantu untuk terus hidup kemudian.

Kebahagiaan penting dalam kehidupan tidak tentu di mana masalah boleh berada di sekeliling sudut. Tetapi ia juga indah kehidupan yang sentiasa mengejutkan orang dan boleh memenuhi fikiran mereka dengan kekaguman. Setiap hari menawarkan peluang untuk belajar dan semua orang boleh belajar lebih baik apabila Jurulatih Kehidupan Eric North ada. Dapatkan maklumat lanjut tentang The Happiness Warrior di .

Media Contact

Tom Estey Publicity & Promotion

518 248 6174

Sumber :Tom Estey Publicity & Promotion

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )