Passionpreneur Publishing mengumumkan pelancaran global dari From Small Town to Big Dreams oleh Luciana Fistarol

Grab Your Copy Now

(SeaPRwire) –   Buku inspirasi ini oleh Luciana Fistarol kini tersedia melalui pemain utama dalam bidang pengedaran buku global

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 15 Nov 2023  – Passionpreneur Publishing telah mengumumkan pelancaran buku From Small Town to Big Dreams oleh Luciana Fistarol melalui rangkaian pengedaran buku global terbesar industri penerbitan. Buku ini dijangka memberi kesan yang inspiratif dan mendalam kepada audiens sasarannya.

Dalam buku wajib baca ini, Luciana Fistarol berkongsi 50 pelajaran hidup yang mengubah hidupnya yang menjadi kunci kejayaannya dalam dunia korporat dan membebaskannya untuk menjelajah seluruh dunia.

Mencari Kebebasan dan Kejayaan? Terokai Bagaimana Luciana Berbuat Demikian!

Sudah bersedia menukar mimpimu menjadi kenyataan tanpa mengorbankan kejayaan kerjaya? ‘From Small Town to Big Dreams’ adalah buku untuk anda! Ikuti perjalanan inspiratif Luciana dari sebuah bandar kecil Brazil menjadi digital nomad global. Pelajari 50 pelajaran hidup yang mengubah hidupnya yang menjadi kunci kejayaannya dalam dunia korporat dan membebaskannya untuk menjelajah seluruh dunia. Ini bukan sekadar kisah; ia panduan langkah demi langkah anda untuk hidup bebas dan berjaya. Dapatkan salinan anda sekarang dan dapat inspirasi untuk bertindak! #MimpiBesar #KejayaanKerjaya #DigitalNomadLife”

Buku ini kini tersedia untuk memberi inspirasi kepada pembaca di seluruh dunia melalui rangkaian pengedaran IngramSpark dan rakan kongsi lain yang akan menjangkau cetak permintaan di UK, Eropah, Amerika Syarikat, Australia, New Zealand dan Timur Tengah. E-buku boleh didapati di lebih 25 kedai buku dalam talian seperti Amazon, Kindle, Barnes & Nobles dan Apple Books di Timur Tengah.

Tentang Penulis:

Luciana Fistarol ialah seorang pengusaha pelopor, pelancong dunia, dan penulis. Perjalanannya bermula di sebuah bandar kecil Brazil, meliputi dekad kerja dan pengembaraan di 65 negara, dan berakhir dengan kehidupan benar-benar tanpa sempadan, sentiasa berubah. Daripada pendidikan di Apiuna ke pembelajaran bahasa Inggeris di Australia, daripada menggoreng kentang di Amerika Syarikat ke menguruskan kilang di China, daripada bekerja secara jarak jauh di Eropah ke menganjurkan konferensi di Asia, Luciana telah melakukan segalanya. Kini, sebagai jurulatih prestasi untuk perniagaan dan pasukan serta penceramah korporat, Luciana memberdayakan pertumbuhan di seluruh dunia.

Tentang Passionpreneur Publishing:

Penerbit bebas, dengan berjaya membantu entrepreneur dan pakar profesional menjadi Penulis Antarabangsa dalam tempoh 90 hari sahaja.

khusus dalam buku transformasi termasuk perniagaan, bantuan diri, pertumbuhan peribadi, dan judul rohani untuk membantu penulis berkongsi mesej dan mendapatkan kredibiliti dalam bidang pilihan mereka.

mempunyai lembaga penasihat bintang dari seluruh dunia meliputi spektrum kepakaran yang luas di sekitar industri buku, penerbitan dan media untuk memastikan penggunaan amalan terbaik global dalam setiap perkhidmatan ditawarkan dan menyediakan rangkaian serantau pemikir terkemuka di seluruh dunia.

Passionpreneur Publishing  You have a message to share the world is waiting for your book

Media Contact

Passionpreneur Publishing

Sumber :Passionpreneur Publishing

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )