Jay Meeks: Legenda yang Meningkat dari Wilmington, NC dijangka Meletupkan Scena Muzik

new rapper

(SeaPRwire) –   Dari jalanan berbahaya Wilmington, Jay Meeks telah mengukir jalan ke puncak, mempamerkan bakat mentah yang telah menarik perhatian label-label besar.

Los Angeles, California 15 November 2023  – Di hati Wilmington muncul sensasi rap baru, Jay Meeks, seorang artis muda yang ditakdirkan untuk kejayaan. Dengan kenaikan meteorik yang membuat industri bergemuruh, Meeks membuktikan bahawa dia bukan hanya seorang rapper baru tetapi sebuah kuasa yang harus diwaspadai.

Dari jalanan berbahaya Wilmington, Jay Meeks telah mengukir jalan ke puncak, mempamerkan bakat mentah yang telah menarik perhatian label-label besar. Managernya, London, mengesahkan bahawa perbincangan sedang berlangsung dengan tidak lain daripada Young Money Records, menandakan kolaborasi potensi memecahkan batasan.

Track terbaru Meeks, “F * ck It Up,” diekstrak dari album “All Without You,” adalah lagu semangat yang melancarkannya ke dalam sorotan. Track ini tidak hanya menawarkan irama yang menular tetapi juga lirik yang beresonansi dengan generasi, membuatnya menjadi fenomena viral.

Menambah sentuhan romantisme ke perjalanannya, Jay Meeks baru-baru ini dilihat bersama kekasihnya, Chrisean Rock, menyulut minat lebih lanjut dari peminat dan media.

Kehadirannya secara dalam talian juga dinamik, dengan saluran YouTube. Tonton “F * ck It Up” dan dengarkan di SoundCloud di mana dia dengan cepat menarik pangkalan peminat yang berkembang. Penggunaan radio untuk “F * ck It Up” meningkatkan kegilaan di sekitar Jay Meeks, membuatnya menjadi nama rumah tangga.

Pakar media telah menggambarkan popularitinya sebagai “meledak,” “naik,” dan “menuju ke atas” — yang secara sempurna merangkumi trajektori Jay Meeks. Dia bukan hanya seorang rapper baru; dia adalah legenda dalam pengembangan, di sini untuk tinggal dan meninggalkan tanda yang tidak terhapuskan pada adegan muzik.

Untuk pertanyaan media, ikuti Jay Meeks di Instagram: @Jay_Meekss ()

Jangan melewatkan menyaksikan kenaikan kuasa muzikal sejati — Jay Meeks berada di ambang menjadi nama rumah tangga, dan perjalanannya baru saja dimulai.

Tentang

Temukan Jay Meeks, sensasi rap yang muncul dari Wilmington, NC. Dengan bakat mentah dan irama yang menular, dia meredefinisikan lanskap muzik. Dari hits viral hingga kolaborasi potensial dengan Young Money Records, Jay Meeks adalah artis untuk diperhatikan, ditakdirkan untuk kebesaran dalam dunia hip-hop.

Jay Meeks

Media Contact

Jay Meeks

Sumber :Jay Meeks

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )