ATFX Menerima Simon Naish sebagai Ketua Negara di Australia

(SeaPRwire) –   SYDNEY, Nov. 20, 2023 — ATFX, sebuah broker dagang global online terkemuka, dengan sukacitanya mengumumkan pelantikan Simon Naish sebagai Ketua Negara yang baru untuk ATFX Australia. Dengan kepakaran terkemuka dalam pasaran kewangan dan pengalaman yang luas dalam membina dan memperkembangkan pejabat, Simon dijangka akan memimpin ATFX Australia ke tahap yang lebih tinggi.


Dengan latar belakang yang kukuh dalam perdagangan FX, Simon membawa pemahaman mendalam beliau tentang pengurusan risiko di seluruh pasaran global dan rekod prestasi pemimpinan pasukan yang terbukti. Kemahirannya membina asas pelanggan dari nol, memanfaatkan rangkaian sambungan yang luas, akan menjadi aset berharga dalam memperluaskan jangkauan ATFX di pasaran Australia.

Sebelum ini Simon telah memegang peranan terkemuka di institusi kewangan terkemuka. Pengalamannya sebagai Ketua Penjualan FX Bank dan Institusi Kewangan Pelbagai di Asia Pasifik, ATFX National Australia Bank Ltd., bersama-sama dengan peranannya sebagai perunding untuk Universiti Macquarie (Persatuan Pasaran Kewangan Australia), telah melengkapkan beliau dengan pengetahuan menyeluruh tentang jualan pelanggan institusi, pertukaran asing, perdagangan kadar, dan transformasi perniagaan memanfaatkan teknologi dan analisis data.

Berkomentar mengenai pelantikan itu, Joe Li, Pengerusi ATFX menyatakan, “Kami gembira menerima Simon Naish menyertai ATFX sebagai Ketua Negara untuk ATFX Australia. Kecekapan dan kemahiran kepimpinan beliau yang luas membuat beliau calon yang sesuai untuk memacu perniagaan kami ke hadapan di pasaran penting ini. Kami yakin bahawa ATFX Australia akan terus maju di bawah panduan Simon dan menyediakan perkhidmatan cemerlang kepada pelanggan kami.”

ATFX telah membina reputasi yang kukuh sebagai firma broker yang boleh dipercayai, komited kepada ketelusan, kebolehpercayaan dan inovasi. Melalui teknologi perdagangan terkini, pelanggan mendapat akses kepada sumber pendidikan yang kaya, alat perdagangan maju dan analisis pasaran menyeluruh, membolehkan mereka membuat keputusan perdagangan berdasarkan maklumat.

Selain perniagaan runcit globalnya di seluruh dunia, pada tahun 2019 ATFX melangkah ke arena Institusi untuk melancarkan platform ATFX Connect. Visi pengurusan adalah untuk memperluaskan kehadiran global broker dan menyediakan likuiditi dan perkhidmatan pelanggan cemerlang kepada komuniti institusi. Dengan fokus kepada pelabur profesional, platform ATFX Connect dirancang untuk menyediakan tapak perdagangan automatik yang cekap yang menyampaikan penyelesaian likuiditi yang disesuaikan kepada Dana Pelaburan, Pengurus Aset, Broker, Bank Persendirian dan institusi kewangan lain.

Mengenai ATFX
ATFX adalah broker fintech terkemuka secara global, memegang lesen di beberapa negara, termasuk FCA UK, CySEC Cyprus, SCA UAE dan ASIC Australia. Dengan kehadiran tempatan di 18 rantau di seluruh dunia, ATFX menawarkan alat analisis terkini, terus memperkasakan platform kewangannya, dan menerbitkan laporan ekonomi global yang menyeluruh setiap hari untuk memberdayakan penggunanya membuat keputusan perdagangan berdasarkan maklumat.

Untuk maklumat lanjut mengenai ATFX, sila lawati:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)