Ceragon Networks akan Menganjurkan Keputusan Kewangan Suku Pertama 2024 dan Mengadakan Panggilan Pelabur pada 7 Mei 2024

3 1 Ceragon Networks to Announce First Quarter 2024 Financial Results and Host Investor Conference Call on May 7, 2024

(SeaPRwire) –   ROSH HA‘AIN, Israel, April 24, 2024 — (NASDAQ: CRNT), pengilang inovatif global dan pembekal penyelesaian terkemuka untuk pengangkutan 5G tanpa wayar, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan keuntungan untuk suku pertama berakhir 31 Mac 2024 pada Selasa, 7 Mei 2024, sebelum pembukaan pasaran.

Ceragon Networks Ltd Logo

Syarikat itu akan menganjurkan panggilan persidangan pelabur Zoom pada hari yang sama pada 8:30 pagi ET untuk membincangkan keputusan, diikuti sesi soalan dan jawab untuk masyarakat pelaburan. Pelabur dijemput untuk mendaftar dengan mengklik . Semua maklumat berkaitan akan dihantar selepas pendaftaran.

Sekiranya anda tidak dapat menyertai panggilan langsung, rakaman akan tersedia di laman sesawang kami di dalam tempoh 24 jam selepas panggilan.

Mengenai Ceragon Networks

Ceragon Networks Ltd. (NASDAQ: CRNT) ialah peneraju global dan pembekal penyelesaian terkemuka untuk pengangkutan 5G tanpa wayar. Kami membantu pembekal perkhidmatan dan pemilik rangkaian persendirian seluruh dunia meningkatkan kecekapan operasi dan meningkatkan pengalaman kualiti pengguna akhir dengan penyelesaian penghantaran wayar dan penghantaran muka hadapan yang inovatif. Pelanggan kami termasuk pembekal perkhidmatan, organisasi keselamatan awam, agensi kerajaan dan syarikat utiliti yang menggunakan penyelesaian kami untuk menyampaikan sambungan jalur lebar tanpa wayar 4G dan 5G, perkhidmatan multimedia kritikal, komunikasi distabilkan dan aplikasi lain dengan kebolehpercayaan dan kelajuan tinggi.

Teknologi inti berbilang dan pendekatan Ceragon untuk pengangkutan tanpa wayar menyediakan pengangkutan tanpa wayar berkebolehpercayaan, cepat untuk dilaksanakan dan berkapasiti tinggi untuk rangkaian 5G dan 4G dengan penggunaan spektrum, kuasa, harta tanah dan buruh yang minimum. Ia membolehkan peningkatan produktiviti serta penyebaran rangkaian dan pengoptimuman mudah dan cepat, menjadikan Ceragon sebagai pembekal penyelesaian terkemuka untuk era 5G. Kami menyediakan portfolio lengkap perkhidmatan berurusan dan profesional berpanduan AI untuk memastikan pelaksanaan rangkaian dan pengoptimuman yang cekap untuk mencapai nilai tertinggi bagi pelanggan kami. Penyelesaian kami dilaksanakan oleh lebih daripada 600 pembekal perkhidmatan serta lebih daripada 1,600 pemilik rangkaian persendirian di lebih daripada 130 negara. Untuk maklumat lanjut sila lawati:

Ceragon Networks® dan FibeAir® adalah tanda dagangan berdaftar Ceragon Networks Ltd. di Amerika Syarikat dan negara-negara lain. CERAGON ® adalah tanda dagangan Ceragon Networks Ltd., berdaftar di pelbagai negara. Nama-nama lain yang disebut dimiliki oleh pemegang masing-masing.

Hubungan Pelabur & Media Ceragon:
Rob Fink
FNK IR
Tel. 1+646-809-4048

Logo –

SUMBER Ceragon Networks Ltd.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.