Liberty Defense Umumkan Anugerah HEXWAVE ke Amerika Latin

Liberty Defense HEXWAVE

(SeaPRwire) –   HEXWAVE akan dideploykan di Pusat Pemulihan Kanak-kanak di Chile

WILMINGTON, Mass., 8 Mei 2024– (“Liberty” atau “Syarikat“) () () (FRANKFURT: LD2A), pembekal teknologi terkemuka penyelesaian pengesanan generasi seterusnya berdasarkan Kecerdasan Buatan (AI) untuk melindungi lokasi selamat terhadap senjata larangan dan ancaman lain, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa sistem HEXWAVETMnya telah dibeli oleh Pusat Pemulihan Kanak-kanak di Santiago, Chile, dengan pelaksanaan yang dijadualkan musim panas ini.

Sistem ini dibeli oleh Setronix Chile S.A., syarikat keselamatan terkemuka dengan pengalaman lebih 30 tahun dalam melaksanakan dan mengekalkan penyelesaian teknologi canggih untuk aplikasi keselamatan di seluruh Chile. Sistem ini akan dikendalikan oleh SENAME, Perkhidmatan Kanak-kanak Kebangsaan (Servicio Nacional de Menores), agensi kerajaan yang dikendalikan oleh Kementerian Keadilan dan Hak Asasi Manusia. Teknologi ini akan digunakan untuk menyekat pusat pemulihan kanak-kanak di Chile.

HEXWAVE adalah sistem pengesanan ancaman berikutnya, berjalan kaki, tanpa sentuh yang menggunakan imej radar tenaga rendah, disertai dengan AI dan pelantar pengkomputeran maju, untuk dengan pantas mengesan ancaman tersembunyi. Ia menyediakan sokongan keputusan keluar masuk yang diautomasi kepada operator keselamatan dan boleh mengesan semua jenis senjata tersembunyi, termasuk senjata logam dan bukan logam, plastik, serbuk, dan item larangan lain.

HEXWAVE kini mendapat sambutan meluas dalam pelbagai sektor pasaran yang memerlukan tahap keselamatan tinggi termasuk mahkamah, makmal kebangsaan, penjara, kemudahan kerajaan, dan pintu masuk lapangan terbang dan sektor lain. HEXWAVE menyediakan penyelesaian pemindaian selamat dan cekap untuk kanak-kanak sebagai alternatif kepada sinar-X pemindahan.

“Ini adalah anugerah penting bagi Liberty kerana kami meluaskan asas pelanggan antarabangsa dan ke Amerika Latin,” kata Bill Frain, CEO Liberty Defense. Kami memenangi tender ini berdasarkan mobiliti HEXWAVE dan keupayaannya untuk dengan selamat dan cekap menyaring pelbagai ancaman dan item larangan untuk menyekat keselamatan semua di dalam pusat pemulihan.

Dengan kemudahan di Lapangan Terbang Antarabangsa Arturo Merino Benítez, Setronix Chilie S.A. berada dalam kedudukan strategik untuk menyokong operasi berdasarkan keselamatan di Santiago dan di bahagian-bahagian lain negara.

SENAME, Kementerian Keadilan dan Hak Asasi Manusia, adalah agensi kerajaan di Chile yang memberi tumpuan kepada keselamatan dan keamanan dalam keadilan remaja dan pemulihan. Ia menjaga remaja dan orang muda yang berada dalam konflik dengan undang-undang antara umur 14 dan 17 tahun.

Dalam berita lain, Liberty Defense akan Menganjurkan Webinar Korporat Langsung pada 16 Meith pada 2 petang ET

  • CEO Liberty Defense, Bill Frain, akan menganjurkan webinar untuk memberikan maklumat penting mengenai Syarikat, termasuk perkongsian strategik, dan membincangkan operasi semasa dan batu loncatan akan datang, diikuti soalan jawab langsung. Anda boleh menghantar soalan anda terlebih dahulu dalam borang pendaftaran di bawah.

  • Pelabur dan pihak berkepentingan lain dijemput untuk menyertai dan mempelajari lebih lanjut mengenai teknologi pengesanan keselamatan dan ancaman tanpa sentuh HEXWAVE Liberty Defense.

Tarikh: Khamis, 16 Meith, 2024
Masa: 2 petang ET
Daftar:

Untuk maklumat terkini dan berita, sila lawati untuk langganan notis emel atau ikuti Liberty Defense di saluran media sosial.

Bagi pihak Liberty Defense
Bill Frain
CEO & Pengarah

Mengenai Liberty Defense

Liberty Defense (, , ) menyediakan penyelesaian keselamatan multi-teknologi untuk mengesan senjata tersembunyi di kawasan laluan kaki berjumlah besar dan lokasi yang memerlukan keselamatan dipertingkatkan seperti lapangan terbang, stadium, sekolah, dan lain-lain. Produk HEXWAVE syarikat, di mana syarikat telah memperoleh lesen eksklusif daripada Institut Teknologi Massachusetts (MIT), serta perjanjian pemindahan teknologi untuk paten berkaitan teknologi pencitraan radar aktif 3D, menyediakan perlindungan diskrit, modular, dan boleh skala untuk menyediakan keupayaan pengesanan berjarak, lapisan untuk mengesan senjata logam dan bukan logam. Liberty baru-baru ini juga melesenkan teknologi pengimejan lanjut maju berdasarkan gelombang milimeter, Teknologi Pengimejan Lanjut Tinggi (HD-AIT) untuk pengimej badan dan pengimej kasut sebagai sebahagian daripada portfolio teknologinya. Liberty komited untuk melindungi masyarakat dan mengekalkan kedamaian fikiran melalui penyelesaian pengesanan keselamatan unggul. Ketahui lebih lanjut:

KENYATAAN MENDATANG

Apabila digunakan dalam kenyataan akhbar ini, perkataan “anggaran”, “projek”, “yakin”, “menjangka”, “bertujuan”, “harap”, “rancang”, “mungkin” atau “hendaklah” dan bentuk negatif perkataan-perkataan ini atau variasi yang serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan dan maklumat mendatang. Walaupun Liberty percaya, berdasarkan pengalaman pegawai dan pengarahnya, syarat semasa dan pembangunan masa depan yang dijangka dan faktor-faktor lain yang dianggap sesuai, bahawa jangkaan yang terkandung dalam kenyataan dan maklumat mendatang dalam kenyataan akhbar ini adalah munasabah, ketidakbergantungan yang berlebihan tidak harus diletakkan ke atas mereka kerana pihak-pihak tidak boleh memberi jaminan bahawa pernyataan sedemikian akan membuktikan benar. Kenyataan dan maklumat sedemikian mencerminkan pandangan semasa Liberty. Terdapat risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada jangkaan dan maklumat mendatang tersebut.

Mengikut sifatnya, kenyataan mendatang melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta peristiwa lain yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar, prestasi atau pencapaian kami, atau peristiwa masa depan lain, berbeza secara material daripada apa-apa keputusan, prestasi atau pencapaian yang dinyatakan atau tersirat oleh kenyataan mendatang tersebut. Terdapat senarai faktor penting yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Liberty berbeza secara material daripada yang ditunjukkan atau disiratkan oleh kenyataan dan maklumat mendatang. Faktor-faktor sedemikian termasuk, antara lain: fluktuasi mata wang; sejarah perniagaan yang terhad; gangguan atau perubahan dalam pasaran kredit atau keselamatan; keputusan operasi aktiviti dan pembangunan projek; melebihi anggaran kos projek atau perbelanjaan yang tidak dijangka; dan keadaan perkembangan, pasaran dan industri amnya.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Liberty memberi amaran bahawa senarai faktor material di atas tidak lengkap. Apabila bergantung kepada kenyataan dan maklumat mendatang Liberty untuk membuat keputusan, pelabur dan pihak lain hendaklah mempertimbangkan dengan teliti faktor ketidakpastian dan peristiwa lain yang disebut di atas. Liberty telah menganggap bahawa faktor material yang disebut dalam perenggan sebelumnya tidak akan menyebabkan kenyataan dan maklumat mendatang berbeza secara material daripada keputusan sebenar atau peristiwa. Walau bagaimanapun, senarai faktor ini tidak lengkap dan tertakluk kepada perubahan dan tidak ada jaminan bahawa anggapan tersebut akan mencerminkan hasil sebenar item atau faktor tersebut. Maklumat mendatang yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini mewakili jangkaan Liberty pada