OneConnect akan Mengumumkan Keputusan Kewangan Suku Pertama 2024

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 8 Mei 2024 — OneConnect Financial Technology Co., Ltd. (NYSE: OCFT dan HKEX: 6638) (“OneConnect” atau “Syarikat”), platform teknologi-sebagai-perkhidmatan terkemuka untuk institusi kewangan di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan suku tahunan Syarikat dan anak syarikatnya untuk tiga bulan berakhir 31 Mac 2024, dan penerbitannya sebelum pasaran AS dibuka pada Selasa, 21 Mei 2024. Satu persidangan akan menyusul pada hari yang sama.

Tarikh/Masa

Selasa, 21 Mei 2024 pada 8:00 pagi, waktu Timur Amerika Syarikat
Selasa, 21 Mei 2024 pada 8:00 malam, waktu Hong Kong

Pautan Pendaftaran Peserta Secara Daring:

Pengurusan Syarikat akan mengadakan persidangan keputusan kewangan pada Selasa, 21 Mei 2024, pada 8:00 PG waktu Timur Amerika Syarikat atau pada 8:00 malam waktu Hong Kong pada hari yang sama. Bagi peserta yang ingin menyertai persidangan, sila lengkapkan pendaftaran dalam talian menggunakan pautan di atas sekurang-kurangnya 20 minit sebelum masa permulaan persidangan yang dijadualkan. Selepas pendaftaran, peserta akan menerima ingatan emel yang menyediakan pautan webcast langsung serta maklumat capaian persidangan termasuk nombor sambungan, kod capaian dan PIN. Bagi peserta yang ingin mengemukakan soalan semasa persidangan, sila gunakan nombor sambungan yang disediakan dalam ingatan emel.

Keputusan kewangan dan transkrip terarkib akan tersedia di laman hubungan pelabur OneConnect di dan .

Hubungan Pelabur:
Pasukan OCFT IR

Hubungan Media:
Pasukan OCFT PR

SUMBER OneConnect Financial Technology Co., Ltd.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.