Shinsegae Duty Free Membuka “CHANEL WONDERLAND” Kecantikan Mega Chanel di Terminal 2 Lapangan Terbang Antarabangsa Incheon

(SeaPRwire) –   CHANEL WONDERLAND: Podium Kecantikan Mega Terbesar di Lapangan Terbang Antarabangsa Incheon

SEOUL, Korea Selatan, Nov. 20, 2023 — Shinsegae Duty Free berbangga untuk mengumumkan pembukaan rasmi “CHANEL WONDERLAND,” podium mega kecantikan terbesar di kawasan bebas cukai Asia, bekerjasama dengan Chanel, di cawangan Lapangan Terbang Antarabangsa Incheon (Terminal 2) pada November 16, 2023.

Shinsegae Duty Free Opens 'Chanel Beauty Megapodium' at Incheon
Shinsegae Duty Free Opens ‘Chanel Beauty Megapodium’ at Incheon

 

Shinsegae Duty Free Opens 'Chanel Beauty Megapodium' at Incheon
Shinsegae Duty Free Opens ‘Chanel Beauty Megapodium’ at Incheon

 CHANEL WONDERLAND” adalah podium mega yang menakjubkan yang direka untuk mencipta pengalaman ajaib untuk penumpang semasa musim perayaan. Dengan dimensinya yang besar, berdiri pada ketinggian 7 meter dan menduduki kawasan seluas kira-kira 130 meter persegi, podium ini dijangka akan mendefinisikan semula pengalaman kawasan bebas cukai. Ia dihidupkan dengan tema “sihir perayaan khas bersama Chanel.”

Apabila memasuki “CHANEL WONDERLAND,” pengunjung akan terpesona dengan suasana yang menakjubkan. Satu kejutan menanti apabila mereka membuka kotak hadiah Chanel, mendedahkan lagi satu kotak hadiah Chanel, dikelilingi pokok Krismas yang dibuat daripada ukiran dan kotak hadiah wangi air Chanel yang menakjubkan. Alam ajaib yang diilhamkan dongeng ini direka dengan cantik dalam warna putih dan hitam klasik, mencerminkan keeleganan unik Chanel, dihiasi dengan aksen emas yang ceria.

Shinsegae Duty Free telah berusaha keras untuk memastikan pengalaman yang tidak terlupa bagi pelanggan semasa musim perayaan. Pengunjung ke “CHANEL WONDERLAND” akan mempunyai peluang untuk menjelajahi produk terbaru Chanel untuk musim perayaan tahunan, termasuk barangan terhad edisi terhad sahaja tersedia di CHANEL WONDERLAND. Pengalaman ini juga merangkumi peluang untuk menguji dan membeli pelbagai produk wangi Chanel, serta peluang untuk mengambil kenangan yang kekal dengan latar belakang zon foto berwarna-warni.

Pengurus Besar Kosmetik & Parfum, Chung Hee Eun, dari Shinsegae Duty Free menyatakan rasa gembira mereka dengan berkata, “Shinsegae Duty Free bangga untuk memperkenalkan Rumah Chanel dan destinasi kecantikan mega luar biasa ini di Lapangan Terbang Incheon, tepat pada masa untuk musim Krismas dan cuti tahun baru. Kami berhasrat untuk memberikan pengalaman istimewa dan tidak terlupa kepada penumpang tempatan dan antarabangsa apabila mereka melawat CHANEL WONDERLAND.”

Untuk maklumat lanjut mengenai “CHANEL WONDERLAND” dan tawaran musim perayaannya, sila lawati Shinsegae Duty Free di Terminal 2 Lapangan Terbang Antarabangsa Incheon bermula 15 November 2023.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)