BarCloud Melancarkan Aplikasi Pengurusan Inventori Mobile Baharu

CartCloud The New Inventory Management Shopping Mobile App

(SeaPRwire) –   Aplikasi Inventory Mobile Pengurusan Persediaan Baru

New York City, New York Nov 14, 2023  – BarCloud bangga mengumumkan pelancaran aplikasi inventory mobile pengurusan persediaan mereka yang merangkumi, CartCloud. Aplikasi teman kepada sistem inventory membuatkan pengguna mudah untuk melayari, memilih dan meminta inventory secara terus dari gudang, bilik stok dan pejabat mereka.

Dengan aplikasi beli inventory baru, pengguna mendapat laman web digital yang terus ke inventory di kemudahan mereka. Ini membolehkan BarClouders untuk dengan mudah membeli item inventory dalam organisasi mereka. Kini, pengguna perisian inventory tidak lagi terhad kepada melengkapkan Permintaan Inventory hanya melalui aplikasi berasaskan web, mereka kini boleh meminta inventory secara terus dari peranti mudah alih mereka.

Dengan aplikasi pengurusan inventory beli baru, pengguna mendapat:

  • Proses permintaan yang disederhanakan: Pengguna hanya perlu menambah item ke dalam troli, nyatakan lokasi pengumpulan, dan memulakan permintaan kelulusan dengan satu urus niaga licin.
  • Kemaskini segera tentang permintaan: Mengekalkan pengguna dikemaskini apabila terdapat perubahan kepada permintaan mereka dengan amaran segera pada Permintaan mereka.
  • Insight mudah faham dan boleh tindakan: Pengguna boleh segera mengakses visualisasi data yang direka untuk meringkaskan status kelulusan untuk semua permintaan, aras stok, dan lebih lagi.
  • Antaramuka ramah pengguna: Aplikasi mempunyai antaramuka intuitif yang menjadikan menukar lokasi dan meminta item menjadi mudah, memastikan pengguna boleh meminta item dari mana-mana, pada bila-bila masa.

Direka sebagai teman kepada Perisian Inventory BarCloud, CartCloud boleh dimuat turun di App Store dan Play Store. Aplikasi ini boleh diakses oleh pengguna dengan langganan aktif, menawarkan peralihan licin kepada pengalaman pengurusan inventory lebih cekap dan fleksibel.

BarCloud ialah pemimpin pasaran dalam Sistem Inventory dan Penyelesaian Pelacakan Aset yang menggunakan kod jalur Bar dengan mudah alih, telefon pintar, dan tablet. Mereka membantu meningkatkan keuntungan dengan menghapuskan input data manual, fail kertas, dan borang serta dengan mengotomatkan penyimpanan rekod. Dengan sistem berkuasanya, perniagaan mempunyai akses 24/7 kepada lokasi dan status Inventory dan Aset mereka, sama ada mereka berada di gudang, di medan, atau di pejabat. Mereka mempunyai pejabat di California (ibu pejabat), dan Chicago.

Stay Updated on Your Inventory Requests with the Inventory Management Shopping Mobile AppShop Your Own Inventory with the Inventory Shopping Mobile AppThe Best Inventory Management App

Media Contact

BarCloud

Sumber :BarCloud

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )