Persidangan Analisis Perniagaan Chicago “Mindset Analisis Perniagaan” Acara Utama

(SeaPRwire) –  

Chicago, Illinois Nov 16, 2023  – Trent Leopold dan Fabricio Laguna menyajikan The Neuroscience Behind the Business Analysis Mindset: The Human Thinking Processes Applied di Hyatt Regency O’Hare Chicago pada 27 November 2023. Peserta yang hadir akan menerima tips praktikal untuk segera digunakan dalam amalan profesional mereka. Pembentangan ini mendedahkan penemuan saintifik mengenai proses pemikiran strategik manusia yang berkaitan langsung dengan amalan perniagaan analisis dan pengurusan projek yang berkesan untuk kecemerlangan hasil projek. Pembentangan ini menarik dan pendidikan termasuk interaksi peserta, soalan dan jawapan, serta hadiah. Pembentangan ini sesuai untuk semua ahli perniagaan analisis dan pengurusan projek, termasuk mereka dengan pengalaman yang luas dan pemula.

Laguna, juga dikenali sebagai The Brazilian BA (dari Brazil), merupakan rujukan utama untuk profesion perniagaan analisis di Brazil. Beliau penulis dan penerbit video, artikel, kelas, kuliah, dan kandungan bermain-main. Beliau menjelaskan konsep yang rumit dengan cara yang mudah dan boleh difahami. Laguna pernah berkhidmat sebagai presiden bab IIBA® Brazil antara 2012-2022. Beliau memegang Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan pelbagai sijil termasuk CBAP®, AAC®, CPOA®, dan PMP®. Laguna telah menjadi perunding dan pensyarah selama lebih 25 tahun bekerja dengan perniagaan analisis, metodologi, pembangunan penyelesaian, analisis sistem, pengurusan projek, seni bina perniagaan, dan seni bina sistem. Kursus dalam talian beliau diluluskan oleh pelajar dari 65 negara berbeza di seluruh dunia.

Leopold adalah Seorang Analis Perniagaan Kanan untuk Dallas, TX, di Amerika Syarikat dengan pengalaman profesional lebih 25 tahun (di sektor swasta dan awam) dan penyumbang kepada piawaian profesional ANSI. Beliau memegang Ijazah Sarjana dalam Sains Pengurusan, sijil pasca siswazah dalam Pengurusan Projek, dan pelbagai sijil profesional termasuk sijil PMI-PBA®. Beliau peserta kajian jangka panjang dengan Center for Brain Health® di University of Texas berkenaan pemikiran manusia dan proses pemikiran manusia. Beliau ahli IIBA® aktif lama yang kerap membentangkan untuk pelbagai venue akademik dan profesional di seluruh dunia berkenaan Perniagaan Analisis dan proses pemikiran berkaitan. Pengalamannya termasuk berkhidmat sebagai penasihat kepada dua Presiden AS. Beliau penulis, juruterbang pesawat berlesen FAA, dan pegawai piawaian IEEE® yang terlibat dalam piawaian kecerdasan buatan dan robotik antarabangsa. Leopold penerima anugerah pencapaian seumur hidup Who’s Who.

Pembentangan ini merupakan sebahagian daripada acara Business Analyst World yang dibentangkan oleh Macgregor Communications dan merupakan tayangan perdana Amerika Syarikat bagi pembentangan ini. Untuk maklumat lanjut –

Editor: rujukan media tambahan – EIN

Media Contact

BA World Chicago

Sumber :Gigante Consultoria Empresarial Ltda

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )