Angeles Investors akan Umumkan 100 Syarikat Permulaan Teratas & Penerima Anugerah Adelante

(SeaPRwire) –   CHICAGO, 8 Mei 2024 — Angeles Investors, komuniti pelabur yang menemui, membiayai dan membesarkan usaha permulaan paling menjanjikan, dijadualkan akan mendedahkan 100 usaha permulaan Hispanik atau Latino paling terkemuka di Amerika Syarikat bersama-sama penerima Anugerah Adelante di Acara Kemuncak dan Anugerah Suku Tahunnya di San Francisco pada 16-17 Mei 2024.

(PRNewsfoto/Angeles Investors)

“Saat ini menekankan komitmen kolektif kita untuk memacu perubahan positif dan memberdayakan usaha permulaan berwawasan.”

Angeles 100 mewakili tidak sahaja senarai berperingkat, tetapi perayaan terhadap usaha permulaan berasaskan pelaburan yang menggerakkan inovasi ke hadapan. Usaha permulaan ini menggambarkan jiwa syarikat yang disokong dan dilaburkan oleh Angeles, memperlihatkan pengasas yang memacu perniagaan ke hadapan dan meletakkan organisasi mereka untuk kejayaan.

“Anugerah Adelante” Angeles Investors adalah penghormatan tahunan yang diberikan kepada pemimpin yang mempamerkan dedikasi luar biasa untuk memacu keusahawanan dalam komuniti Hispanik dan Latino Amerika Syarikat, memacu negara ke hadapan… ¡Adelante!

Saya amat terhormat untuk mengiktiraf penerima anugerah kami yang terbilang dan bekerjasama dengan rakan sejawat mulia. Bersama-sama, kami menghidupkan inovasi, membesarkan pertumbuhan, dan membentuk masa depan keusahawanan. Saat ini menekankan komitmen kolektif kita untuk memacu perubahan positif dan memberdayakan usaha permulaan berwawasan,” menurut David Olivencia, Ketua Pegawai Eksekutif Angeles Investors.

Acara akan bermula dengan ucapan daripada Oscar Marquina, Ivette Lepe, dan Brandon Heiken, diikuti dengan perbincangan panel yang menarik yang menampilkan tokoh terkemuka seperti Marcelo DeSantis, Jorge Heraud, Claudia Bardales, Israel Niezen, Juan Manuel Barrero, Fernanda Baker, Robespierre Reyes, Fred Schonenberg, Elias Chavarria, Min Park, Guillermo Diaz, Dr. Chrystina Serrano, Dr. Amir Bahmani, Gene Hayes, Aditi Gupta, Adela Cepeda, Guadalupe Rodriguez, dan banyak lagi. Pelabur berakredit akan mempunyai peluang untuk menyaksikan pitches daripada beberapa usaha permulaan teratas Amerika Syarikat dan melabur sebagai Rakan Angeles.

Calon untuk Angeles 100 dipilih daripada Angeles Investors, rakan kongsi, dan orang awam umum. Penerima dipilih berdasarkan pencapaian, pertumbuhan dan keupayaan mereka untuk menyediakan pembiayaan bagi usaha permulaan mereka.

Angeles Investors, dengan peluang perlindungan dan meja acara juga terbuka untuk pertimbangan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi Angeles Investors.

Angeles Investors adalah komuniti pelabur yang dinamik yang komited untuk menemui, membiayai dan membesarkan usaha permulaan Hispanik dan Latino paling menjanjikan. Penerima Angeles 100 akan diraikan semasa Majlis Kemuncak dan Anugerah Suku Tahun Angeles Investors 2024 pada 16-17 Mei 2024.

Untuk pertanyaan mengenai keahlian, peluang perlindungan atau soalan mengenai penerbitan ini, sila hubungi Dahlia Mjarez di .

Hubungi Dahlia Mjarez untuk keahlian dan peluang perlindungan atau soalan mengenai penerbitan ini di . Media dijemput hadir.

SUMBER Angeles Investors

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.