Berita Kilat: Dompet OKX Kini Bersepadu dengan Ordzaar, Pasaran dan Pelantar Pelancaran Ordinals BTC untuk Artis

Crypto23 Copy of zoomteam Flash News: OKX Wallet Now Integrated with Ordzaar, a BTC Ordinals Marketplace and Launchpad for Artists

(SeaPRwire) –   SINGAPORE, Mac 27, 2024 — , sebuah syarikat teknologi Web3 terkemuka, telah mengeluarkan kemas kini untuk March 27, 2024.

(PRNewsfoto/OKX)

Dompet OKX kini diintegrasikan dengan Ordzaar, pasaran BTC Ordinals dan pelancaran untuk artis

Kini diintegrasikan dengan Ordzaar, pasaran BTC Ordinals dan pelancaran untuk artis. Dengan integrasi ini, pengguna Dompet OKX boleh membeli, menjual dan berdagang Ordinals pada Ordzaar melalui sambungan web.

Untuk mengakses Ordzaar, pengguna Dompet OKX hanya perlu:

  1. Muat Turun sambungan web Dompet OKX (didapati sebagai tambahan pelayar Chrome dan Firefox)
  2.  Cipta Dompet OKX baru atau tambahkan yang sedia ada
  3. Sambungkan Dompet OKX mereka kepada Ordzaar melalui sambungan web

Untuk informasi lanjut, sila layari laman web .

Mengenai OKX

Sebagai syarikat teknologi global terkemuka yang memacu masa depan Web3, OKX menyediakan rangkaian produk komprehensif untuk memenuhi keperluan pemula dan pakar, termasuk:

  • : Dompet kripto paling berkuasa, selamat dan versatil di dunia yang memberikan pengguna akses kepada lebih 80 rantaian blok sambil membolehkan mereka mengambil hak jagaan dana mereka sendiri. Dompet itu disertakan dengan Multi-Chain Self-Custody Wallet yang membolehkan pengguna mendapatkan semula akses kepada dompet mereka secara bebas, menghapus keperluan frasa benih tradisional yang ‘ditulis’. Di samping itu, All-in-One Account yang dikuasakan pengabstrakan akaun OKX Wallet membolehkan pengguna membayar transaksi pada berbilang rantaian blok menggunakan USDC atau USDT dan berinteraksi dengan berbilang kontrak melalui satu transaksi.
  • :Cross-Chain DEX Aggregator yang pelbagai rantaian dan pelbagai rantaian merangkumi 300+ DEX dan sekitar 15 jambatan lain, dengan 200,000+ koin dan lebih 20 rantaian blok disokong.
  • Pasaran NFT pelbagai rantaian dan tanpa bayaran yang memberikan pengguna akses kepada penyenaraian NFT merentas tujuh pasaran bertaraf tinggi termasuk OpenSea, MagicEden, LooksRare dan Blur.
  • :Platform DeFi yang berkuasa yang menyokong pendapatan dan pertaruhan pada kira-kira 70 protokol merentas lebih 10 rantaian.

OKX bekerjasama dengan beberapa jenama dan atlet terkemuka dunia, termasuk juara Liga Perdana Inggeris Manchester City F.C., McLaren Formula 1, The Tribeca Festival, Olympian Scotty James dan pemandu F1 Daniel Ricciardo.

Sebagai peneraju yang membina produk teknologi inovatif, OKX percaya dalam mencabar status quo. Syarikat itu baru-baru ini melancarkan kempen jenama global bertajuk, yang menyokong paradigma baru yang diketuai teknologi Web3 yang diurus sendiri.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai OKX, muat Turun aplikasi kami atau layari: 

SUMBER OKX

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.