Cabaran Trending Futures! Dagang ETHFI, PEPE, WIF dan Futures Trending Lain untuk Kongsi Hadiah 30,000 USDT!

Crypto01 3DSculptor Trending Futures Challenge! Trade ETHFI, PEPE, WIF and Other Trending Futures to Share 30,000 USDT Prize Pool!

(SeaPRwire) –   VICTORIA, Seychelles, May 6, 2024 — Sertai Trending Futures Challenge, dagangkan pasangan trending berikut, dan kongsi hadiah 30,000 USDT!

Pasangan dagangan untuk kempen ini: ETHFIUSDT, PEPEUSDT, WIFUSDT, DOGEUSDT, 1000BONKUSDT, SHIBUSDT, ONDOUSDT.

Kempen 1: Selesaikan urus niaga futures pertama anda untuk kongsi 10,000 USDT!
Semasa promosi, 1000 pengguna pertama yang menyiapkan urus niaga futures pertama mereka, dan mencapai jumlah urus niaga sekurang-kurangnya 2000 USDT bagi pasangan dagangan di atas akan menerima 5-100 USDT secara rawak. Pertama datang, pertama diutamakan!

Kempen 2: Dagangkan futures trending untuk kongsi 20,000 USDT!
Pengguna yang mengendalikan mana-mana pasangan dagangan di atas dan mengumpulkan jumlah urus niaga lebih daripada 10,000 USDT layak untuk berkongsi hadiah utama 20,000 USDT.

Kedudukan

Hadiah

1

3000 USDT

2

2000 USDT

3

1000 USDT

4-10

Kongsi 6,000 USDT berdasarkan jumlah urus niaga

Semua pengguna layak lain

Kongsi 8,000 USDT berdasarkan jumlah urus niaga

Urus niaga futures untuk pengguna baru:

Terma dan syarat:

  1. Pengguna mesti mendaftar untuk promosi bagi menerima hadiah.
  2. Hanya jumlah urus niaga bagi pasangan dagangan futures berikut akan diambil kira untuk promosi: ETHFIUSDT, PEPEUSDT, WIFUSDT, DOGEUSDT, 1000BONKUSDT, SHIBUSDT, ONDOUSDT.
  3. Hanya akaun utama layak untuk promosi. Akaun pembuat pasaran Bitget dilarang daripada menyertai promosi ini.
  4. Hadiah akan diedarkan dalam tempoh 14 hari bekerja selepas tamat promosi sebagai bonus urus niaga futures.
  5. Bonus urus niaga futures Bitget boleh digunakan untuk urus niaga futures sebenar, dengan keuntungan layak untuk pemindahan atau pengeluaran. Rujuk laman untuk butiran.
  6. Hadiah bawah 0.1 USDT tidak akan diedarkan.
  7. Bitget berhak untuk tidak memihak pengguna yang menunjukkan tingkah laku jahat, termasuk tetapi tidak terhad kepada pendaftaran beramai-ramai dan urus niaga mencuci.
  8. Bitget berhak kepada tafsiran muktamad bagi promosi.

Penafian

Mata wang kripto tertakluk kepada risiko pasaran tinggi dan ketidaktentuan walaupun berpotensi pertumbuhan tinggi. Semua keputusan perdagangan adalah tanggungjawab dan risiko pengguna, dan Bitget tidak menanggung sebarang tanggungjawab.

Gambar –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.