NetEase akan Lapor Hasil Kewangan Suku Pertama 2024 pada 23 Mei

Gaming03 annas.stills.gmail NetEase to Report First Quarter 2024 Financial Results on May 23

(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, 6 Mei 2024 — NetEase, Inc. (NASDAQ: NTES dan HKEX: 9999, “NetEase” atau “Syarikat”), penyedia perkhidmatan internet dan permainan terkemuka, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan bagi suku pertama 2024 pada Khamis, 23 Mei 2024, sebelum pembukaan pasaran Amerika Syarikat.

Persidangan panggilan pendapatan secara langsung dengan siaran web akan berlangsung pada 7:00 pagi Waktu Timur pada Khamis, 23 Mei 2024 (Waktu Beijing/Hong Kong: 7:00 malam, Khamis, 23 Mei 2024). Pengurusan NetEase akan berada di atas panggilan untuk membincangkan keputusan suku tahunan dan menjawab soalan.

Pihak yang berminat boleh menyertai persidangan panggilan dengan menelefon 1-914-202-3258 dan menyediakan ID persidangan: 10038664, 15 minit sebelum permulaan panggilan. Satu ulasan panggilan akan tersedia dengan menelefon 1-855-883-1031 dan memasukkan PIN: 10038664. Ulasan akan tersedia sehingga 30 Mei 2024.

Panggilan ini akan disiarkan secara langsung dan ulasan akan tersedia selama 12 bulan. Kedua-duanya akan tersedia di laman Hubungan Pelabur NetEase di .

Mengenai NetEase, Inc.

NetEase, Inc. (NASDAQ: NTES dan HKEX: 9999, “NetEase”) ialah penyedia perkhidmatan internet dan permainan terkemuka yang berpusat pada kandungan premium. Dengan penawaran meluas di seluruh ekosistem permainannya yang berkembang, Syarikat membangunkan dan mengendalikan beberapa permainan mudah alih dan PC yang paling popular dan berjalan lama yang tersedia di China dan seluruh dunia.

Didorong oleh salah satu pasukan pembangunan permainan dalaman terbesar yang memberi tumpuan kepada mudah alih, PC dan konsol, NetEase mencipta pengalaman permainan yang lebih unggul, memberi inspirasi kepada pemain, dan memberikan nilai dengan penuh dedikasi kepada komuniti yang berkembang di seluruh dunia. Dengan mencampur permainan dengan budaya, dan pendidikan dengan teknologi, NetEase mentransformasikan permainan menjadi kenderaan bermakna untuk membina dunia yang lebih menyeronokkan dan tercerah.

Selain permainan, penawaran perkhidmatan NetEase termasuk anak syarikatnya yang dikawal secara majoriti Youdao (NYSE: DAO), syarikat pembelajaran pintar dengan teknologi pimpinan industri, dan Cloud Music (HKEX: 9899), platform muzik dalam talian yang terkenal dengan komuniti kandungan yang hidup, serta Yanxuan, jenama gaya hidup pengguna persendirian NetEase.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Hubungan Media dan Pelabur:

Hubungan Pelabur
E-mel:
Tel: (+86) 571-8985-3378

SUMBER NetEase, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.