CyberSecAsia Mengiktiraf Pentera sebagai Bintang Kemajuan di Pasaran APAC

(SeaPRwire) –   Lebih daripada 750 organisasi pengguna berkelayakan di pasaran APAC memilih Pentera sebagai “Bintang Menaik” di rantau ini

SINGAPURA, 20 Nov. 2023 — Pentera, pemimpin dalam pengesahan keselamatan yang di automatikan, telah dinamakan sebagai Bintang Menaik di Anugerah Pilihan Pembaca CybersecAsia 2023. Anugerah Bintang Menaik memberi penghormatan kepada pembekal inovatif yang baru-baru ini memasuki pasaran keselamatan siber Asia Pasifik (APAC) dan menjana nilai untuk organisasi pengguna.

“Pangkalan pelanggan Pentera yang berkembang pesat di APAC membuktikan bagaimana penyelesaiannya memenuhi keperluan keselamatan siber yang kritikal di kalangan organisasi hari ini,” kata Victor Ng, Pengarang Utama CybersecAsia. “Berhadapan dengan landskap ancaman siber yang berkembang dengan pantas dan semakin canggih, inovasi Pentera membolehkan kelajuan dan skala yang perniagaan di rantau ini perlukan untuk mengesahkan postur keselamatan siber mereka.”

“Salah satu cabaran terbesar yang dihadapi oleh organisasi ialah menentukan sama ada mereka dilindungi dengan berkesan terhadap serangan siber di seluruh permukaan serangan mereka yang berkembang dengan pantas,” kata Michael Tan, Naib Presiden Asia Pasifik di Pentera. “Platform Pentera membolehkan organisasi mengesahkan kawalan keselamatan sedia ada mereka terhadap serangan pada kelajuan dan skala yang belum pernah berlaku sebelum ini. Daya saing perniagaan kami di rantau APAC menggarisbawahi nilai luar biasa yang kami bawa kepada pelanggan kami.”

Sejak mengumumkan pengembangannya ke APAC pada 2022, Pentera telah menunjukkan pertumbuhan yang pesat di rantau ini. Syarikat berjaya menubuhkan kehadiran yang kukuh di pasaran utama termasuk Singapura, Australia, Jepun, Hong Kong, Filipina, Thailand, dan Indonesia. Setakat ini, Pentera sudah mempunyai hampir seribu pelanggan dalam pengeluaran di seluruh dunia. Pelanggan Pentera mewakili pelbagai industri termasuk telekomunikasi, infrastruktur kritikal, institusi kewangan, media, runcit, dan kerajaan tempatan.

Mengenai Pentera

Pentera ialah pemimpin kategori untuk Pengesahan Keselamatan Automatik, membolehkan setiap organisasi menguji dengan mudah integriti semua lapisan keselamatan siber, membuka pendedahan keselamatan sebenar, terkini pada bila-bila masa, pada apa jua skala. Ribu-ribu profesional keselamatan dan pembekal perkhidmatan di seluruh dunia menggunakan Pentera untuk memberi panduan pemulihan dan menutup jurang keselamatan sebelum ia dieksploitasi. Pentera disokong oleh pelabur terkemuka termasuk K1 Investment Management, Insight Partners, Blackstone, Evolution Equity Partners, dan AWZ. Untuk maklumat lanjut, lawati:

Maklumat media

Noam Hirsch
Pengurus PR Kanan

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)