E3 Lithium Mempersilakan Pelabur ke Webinar Akan Datang

1328 2 E3 Lithium Invites Investors to Upcoming Webinar
(SeaPRwire) –  

CALGARY, Alberta–7 Mei 2024– (TSXV:ETL) (FSE:OW3) (OTCQX:EEMMF), “E3 Lithium” atau “Syarikat”, sebuah pemimpin dalam litium Kanada, menjemput pelabur dan pihak berkepentingan untuk menyertai Chris Doornbos, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif E3 Lithium, dan Raymond Chow, Ketua Pegawai Kewangan pada 14 Mei 2024 pada pukul 11:00 pagi MT dalam sebuah webinar untuk mengkaji semula, memberi maklumat terkini mengenai kemajuan E3 Lithium sepanjang tahun dan menggariskan rancangan untuk baki tahun 2024, termasuk gambaran tingkat tinggi mengenai Kajian Pra-kebolehlaksanaan yang akan datang.

Butiran webinar:

Tarikh: Selasa 14 Mei 2024
Masa: 11:00 pagi MT (1:00 petang ET, 10:00 pagi PT)

Tempoh: 30 minit penyampaian diikuti sesi soalan jawab
Butir log masuk: Zoom (klik untuk log masuk pada masa webinar; tiada perlu daftar terlebih dahulu)

Soalan untuk webinar boleh dikemukakan terlebih dahulu kepada .

BAGI PIHAK LEMBAGA PENGAWAS
Chris Doornbos, Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif
E3 Lithium Ltd.

Mengenai E3 Lithium

E3 Lithium ialah sebuah syarikat pembangunan dengan jumlah 16.0 juta tan metrik litar karbonat litium (LCE) sumber mineral yang diukur dan ditunjukkan dan 0.9 juta tan metrik LCE yang disangka1 di Alberta. Seperti yang diterangkan dalam Kajian Ekonomi Awal E3, Projek Litium Clearwater mempunyai NPV8% sebanyak USD 1.1 bilion dengan pulangan dalaman sebanyak 32% sebelum cukai dan USD 820 juta dengan pulangan dalaman sebanyak 27% selepas cukai1. Matlamat E3 Lithium ialah menghasilkan produk litium berkualiti tinggi untuk bateri, daya kuasa revolusi elektrik yang berkembang. Dengan sumber litium yang besar dan penyelesaian teknologi inovatif, E3 Lithium mempunyai potensi untuk menghantar litium ke pasaran dari salah satu bidang kuasa terbaik di dunia.

1: Kajian Ekonomi Awal (PEA) untuk Projek Litium Clearwater Laporan Teknikal NI 43-101 telah diubah pada 17 September 2021. Gordon MacMillan, P.Geol, QP, Fluid Domains Inc. dan Grahame Binks, MAusIMM, QP (Metallurgy), bekas Sedgman Canada Limited (Tarikh Laporan: 15 Jun 2018, Tarikh Kesan: 4 Jun 2018 Tarikh Ubahsuai: 17 September 2021). Laporan Sumber Mineral NI 43-101 untuk Hartanah North Rocky, berkuat kuasa 27 Oktober 2017, mengenal pasti 0.9Mt LCE (disangka). Laporan Sumber Mineral NI 43-101 untuk Kawasan Bashaw, berkuat kuasa 21 Mac 2023, mengenal pasti 16.0Mt LCE (diukur & ditunjukkan). Semua laporan boleh didapati di laman web E3 Lithium (e3lithium.ca/technical-reports) dan SEDAR+ ().

Kenyataan Pandangan Masa Depan dan Amaran

Maklumat ini termasuk beberapa kenyataan pandangan masa depan serta matlamat, strategi, kepercayaan dan niat pengurusan. Kenyataan pandangan masa depan sering dikenal pasti dengan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “merancang”, “menjangka”, “menganggarkan”, “berniat” dan perkataan serupa yang merujuk kepada acara dan keputusan masa depan. Kenyataan pandangan masa depan berdasarkan pendapat dan jangkaan semasa pengurusan. Semua maklumat pandangan masa depan adalah secara semula jadi tidak pasti dan tertakluk kepada pelbagai anggapan, risiko dan ketidakpastian, termasuk sifat spekulatif eksplorasi mineral dan pembangunan, harga komoditi yang bergegaran, keberkesanan dan kelayakan teknologi pengekstrakan litium baru yang belum diuji atau dibuktikan secara komersial atau pada air masin Syarikat, risiko persaingan dan ketersediaan pembiayaan, seperti yang dijelaskan dengan lebih terperinci dalam penyataan berkaitan sekuriti kami yang baru-baru ini tersedia di . Kejadian atau keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang diramalkan dalam kenyataan pandangan masa depan dan kami memberi amaran terhadap meletakkan keyakinan berlebihan terhadapnya. Kami menganggap tiada obligasi untuk merevisi atau mengemas kini kenyataan ini kecuali diperlukan oleh undang-undang yang berkuat kuasa.

Sama ada Bursa Saham Venture TSX atau Pembekal Perkhidmatan Penyeliaannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar Bursa Saham Venture TSX) menerima tanggungjawab kecukupan atau ketepatan pengeluaran ini.

Hubungan

Hubungan Pelabur dan Media bagi E3 Lithium

587-324-2775

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak memiliki sekuriti syarikat-syarikat yang dinyatakan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan bagi pihak dan disokong oleh, E3 Lithium Ltd. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada E3 Lithium Ltd’s Digital Marketing Agency of Record (Native Ads Inc.) sehingga lima puluh tiga ribu dua ratus CAD untuk setiap tempoh 30 hari (22 hari kerja) tempoh kempen yang dijangka sehingga 365 hari kalendar (254 hari kerja).

3) Kenyataan dan pendapat diekspresikan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarahnya atau pegawainya. Penulis sepenuhnya bertanggungjawab terhadap kesahihan kenyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau menyindiketkan Artikel ini. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk maksud maklumat sahaja dan bukan suatu cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti mana-mana. Market Jar Media Inc. memerlukan penulis sumbang untuk mendedahkan sebarang pegangan saham, atau hubungan ekonomi, dengan syarikat yang mereka tulis tentang. Market Jar Media Inc. bergantung kepada penulis untuk dengan tepat memberikan maklumat ini dan Market Jar Media Inc. tidak mempunyai cara untuk mengesahkan ketepatannya.

4) Artikel ini tidak menyediakan nasihat pelaburan. Semua pelaburan membawa risiko dan setiap pembaca digalakkan berunding dengan penasihat kewangan peribadinya. Sebarang tindakan pembaca akibat maklumat yang dikemukakan di sini adalah tanggungjawabnya sendiri. Dengan membuka laman ini, setiap pembaca menerima dan bersetuju dengan Dasar Privasi dan Terma Penggunaan Market Jar Media Inc. Artikel ini bukan suatu jemputan untuk pelaburan. Market Jar Media Inc. tidak memberikan nasihat pelaburan am atau khusus dan maklumat di pressreach.com tidak seharusnya dianggap sebagai cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti mana-mana. Market Jar Media Inc. tidak mengesyorkan atau mengesyorkan perniagaan, produk, perkhidmatan atau sekuriti mana-mana syarikat yang disebut di pressreach.com.

5) Market Jar Media Inc. dan pengarah, pegawai dan pekerjanya yang berkenaan tidak memegang saham untuk mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel.

6) Dokumen ini mengandungi maklumat pandangan masa depan dan kenyataan pandangan masa depan, dalam maksud undang-undang sekuriti Kanada yang berkenaan, (secara kolektif, “kenyataan pandangan masa depan”), yang mencerminkan jangkaan pengurusan terhadap pertumbuhan, pelan perniagaan dan peluang masa depan E3 Lithium Ltd., aktiviti yang dijangka dan kenyataan lain tentang acara, keputusan atau prestasi masa depan. Di mana mungkin, perkataan seperti “meramal”, “memprojek”, “sasaran”, “merancang”, “tidak menjangka”, “anggaran”, “ramalan” atau “tidak meramalkan”, “percaya”, “berniat” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “mungkin”, “boleh”, “akan”, “mungkin” atau “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau variasi negatif atau tatabahasa atau variasi lain, atau istilah perbandingan telah digunakan untuk mengenal pasti kenyataan pandangan masa depan. Kenyataan pandangan masa depan ini termasuk, antara lain, kenyataan berkaitan: (a) potensi pendapatan berhubung dengan industri E3 Lithium Ltd .; (b) peluang pasaran; (c) rancangan perniagaan dan strategi E3 Lithium Ltd .; (d) perkhidmatan yang E3 Lithium Ltd. berniat untuk tawarkan; (e) sasaran projek E3 Lithium Ltd .; (f) jangkaan E3 Lithium Ltd. mengenai penerimaan kelulusan untuk permohonan peraturan; (g) niat E3 Lithium Ltd. untuk mengembangkan ke jurisdiksi lain termasuk jangka masa harapan berkaitan rancangan pengembangan itu; dan (h) jangkaan E3 Lithium Ltd. berkaitan keupayaannya untuk menyampaikan nilai pemegang saham. Kenyataan pandangan masa depan

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.