Bybit Card Bekerjasama dengan Penyedia International eSIM, Airalo, Membawa Konektivitas Nirkabel ke Wilayah EEA dan Australia

19 Bybit Card Collaborates with International eSIM Provider Airalo, Bringing Seamless Connectivity to the EEA Region and Australia

(SeaPRwire) –   DUBAI, UAE, 18 April, 2024 — , salah satu daripada tiga pertukaran kripto teratas dunia mengikut jumlah, sangat teruja untuk mengumumkan kolaborasinya bersama Airalo, penyedia eSIM antarabangsa yang terkenal. Bersama-sama, kami bersedia merevolusikan kesalinghubungan dan kemudahan bagi pengguna Kad Bybit dan komuniti kami yang dihargai di Kawasan Ekonomi Eropah (EEA) dan Australia.

Pemohon baharu bagi Kad Bybit akan diberi potongan harga yang luar biasa sebanyak 15% bagi pelan eSIM global yang fleksibel Airalo. Pemegang kad sedia ada boleh membuat tuntutan potongan harga yang berpatutan sebanyak 10% melalui Pasaran Ganjaran Kad Bybit.

Perkongsian ini didorong untuk mengubah cara komuniti EEA dan Australia kami membelanjakan kripto, dan menyediakan landasan bagi pengalaman pengguna yang luar biasa. Para pengguna akan mendapat akses kepada liputan data diskaun yang mencakupi lebih daripada 200 negara dan wilayah, menjadikan transaksi lebih lancar dan senang berbanding sebelum ini.

“Kami berbangga untuk menyaksikan bagaimana inovasi kripto dan rantaian blok terus merevolusikan setiap aspek kehidupan kami,” kata Ben Zhou, pengasas bersama dan CEO di Bybit. “Kolaborasi ini menjadi contoh komitmen kami untuk membawa kemudahan ke hadapan. Dengan menggabungkan kuasa Kad Bybit dengan hubungan global Airalo, kami membolehkan perbelanjaan kripto lancar dan mengubah cara orang bertransaksi seluruh dunia. Kami mengundang anda untuk membuka masa depan yang mana kemudahan tidak bersempadan.”

#Bybit / #TheCryptoArk

Mengenai Airalo

Airalo, diasaskan pada tahun 2019 oleh Bahadir Ozdemir dan Abraham Burak, merupakan pasar eSIM pertama dan terbesar dunia. Platform ini menawarkan pakej eSIM untuk lebih 200 negara dan wilayah, membolehkan pelancong berhubung serta-merta ke rangkaian mudah alih di destinasi mereka. Dengan berjuta pengguna dan pasukan global yang menjangkau 55 negara, Airalo merevolusikan hubungan global dan memperkasa pelancong seluruh dunia. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Airalo, sila lawati.

Mengenai Bybit

Bybit adalah salah satu daripada tiga pertukaran kripto teratas dunia mengikut jumlah dengan lebih 25 juta pengguna. Ditubuhkan pada 2018, Bybit menawarkan platform profesional yang mana pelabur dan pedagang kripto boleh mendapati enjin padanan ultra pantas, khidmat pelanggan 24/7, dan sokongan komuniti pelbagai bahasa. Bybit merupakan rakan kongsi berbangga dengan juara Pembina dan Pemandu Formula One: pasukan Oracle Red Bull Racing.

Untuk butiran lanjut mengenai Bybit, sila lawati .
Untuk pertanyaan media, sila hubungi: 
Untuk maklumat lanjut, sila lawati:
Untuk kemas kini, sila ikuti:

| | | | | | | |

Foto –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.