Knightscope Menggerakkan K5 GOV dengan Jabatan Perkhidmatan Veteran Amerika Syarikat

Knightscope Deploys K5 GOV Knightscope Deploys K5 GOV with U.S. Department of Veterans Affairs

(SeaPRwire) –   Inovator Keselamatan Awam Mencapai Tonggak Utama dengan Kehadiran di Sektor Persekutuan

GUNUNG VIEW, California, 2 Mei 2024–[] (“Knightscope” atau “Syarikat”) , sebuah peninovator dalam teknologi robotik dan kecerdasan buatan (“AI”) yang memberi tumpuan kepada keselamatan awam, hari ini mengumumkan bahawa sebuah K5 GOV Autonomous Security Robot (“ASR”) sedang berpatroli di sebuah hartanah Jabatan Hal Ehwal Veteran Amerika Syarikat – Audie L. Murphy Pusat Perubatan VA di San Antonio, Texas – menandakan tonggak utama dalam trajektori pertumbuhan Syarikat.

“Kecerdasan Buatan, Komunikasi Kecemasan dan Robot Meningkatkan Program Keselamatan Persekutuan”

Selepas tiga tahun usaha gigih, usaha Knightscope dibayar dengan , membuka pintu untuk pemangku kepentingan baru untuk mula menilai penggunaan teknologi Knightscope di kalangan jabatan dan agensi persekutuan yang lain.

“Penunjuk ‘K5 GOV’ mencerminkan seni bina perkakasan dan perisian sepenuhnya baru untuk mematuhi keperluan ketat Kerajaan Persekutuan Amerika Syarikat dan mempermudahkan pengambilan dan perolehan agensi. Saya bersyukur atas usaha tidak mengenal lelah pasukan Knightscope, dan kami berasa terhormat untuk memainkan peranan kecil dalam menyediakan perkhidmatan kepada veteran negara kami,” kata William Santana Li, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif, Knightscope, Inc.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai aplikasi yang mungkin bagi teknologi Knightscope dalam sektor persekutuan, termasuk peluang untuk memuat turun kertas putih “Kecerdasan Buatan, Komunikasi Kecemasan dan Robot Meningkatkan Program Keselamatan Persekutuan”, sila lawati .

K5 GOV Knightscope diedarkan melalui Jadual GSA, dipacu oleh rakan pasukan kecil milik veteran (“VOSB”) kami, MediaNow Inc. Syarikat juga baru-baru ini mengumumkan pematuhan dengan Akta Beli Amerika dan Akta Beli Amerika lebih lanjut mengkukuhkan komitmen untuk menyokong ekonomi AS dan mengekalkan standard pengeluaran dalam negeri yang tertinggi. Perkembangan terbaru ini secara signifikan meningkatkan TAM (Pasaran Terkini) yang Syarikat boleh berkhidmat dan membina momentum jualan ke arah keuntungan.

Tentang Knightscope

Knightscope membina teknologi puncak untuk meningkatkan keselamatan awam, dan ambisi jangka panjang kami adalah untuk menjadikan Amerika Syarikat negara paling selamat di dunia. Ketahui lebih lanjut tentang kami dan buat temu janji atau demonstrasi hari ini di

Kenyataan Mendatang

Kenyataan media ini mengandungi “kenyataan mendatang” dalam maksud Akta Pembaikan Liabiliti Sekuriti Swasta 1995. Kenyataan mendatang sedemikian boleh dikenal pasti dengan penggunaan perkataan seperti “harus”, “mungkin”, “bertujuan”, “menjangkakan”, “percaya”, “menganggarkan”, “meramalkan”, “mengharapkan”, “dirancang” dan ungkapan serupa. Kenyataan mendatang yang terkandung dalam kenyataan media dan komunikasi lain termasuk, tetapi tidak terhad kepada, kenyataan mengenai sasaran, keuntungan, pertumbuhan, prospek, pengurangan perbelanjaan dan pandangan Syarikat. Walaupun Knightscope percaya bahawa jangkaan yang tercermin dalam kenyataan mendatang ini berdasarkan anggapan munasabah, terdapat beberapa risiko, ketidakpastian dan faktor penting lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada kenyataan mendatang tersebut, termasuk faktor yang dibincangkan di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Laporan Tahunan Knightscope 10-K untuk tahun berakhir 31 Disember 2023, seperti dikemaskini oleh penyiaran lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa. Kenyataan mendatang hanya membincangkan tarikh dokumen di mana ia terkandung, dan Knightscope tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini kenyataan mendatang, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang.

Hubungan Media:

Hubungan Awam:
Stacy Stephens
Knightscope, Inc.
(650) 924-1025

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak memiliki sekuriti mana-mana syarikat yang disenaraikan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disponsori oleh Knightscope, Inc. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Agensi Pemasaran Digital Knightscope, Inc. (Native Ads Inc.) sebanyak tujuh puluh enam ribu USD untuk setiap tempoh kempen 30 hari (22 hari kerja) yang dijangka berterusan sehingga 365 hari kalendar (254 hari kerja).

3) Pernyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis sepenuhnya bertanggungjawab terhadap kesahihan pernyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau menyindiketkan Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat semua maklumat tersebut. Tiada pihak Market Jar atau mana-mana syarikat berkaitan menjamin ketepatan atau kesempurnaan maklumat tersebut. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk tujuan maklumat sahaja dan bukan pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti. Market Jar Media Inc. memerlukan penulis sumbang untuk mendedahkan sebarang pegangan saham, atau hubungan ekonomi, dengan syarikat yang mereka tulis tentang. Market Jar Media Inc. bergantung kepada penulis untuk dengan tepat memberikan maklumat ini dan Market Jar Media Inc. tidak mempunyai cara untuk mengesahkan ketepatannya.

4) Artikel ini tidak menggubal nasihat pelaburan. Setiap pembaca digalakkan untuk berunding dengan penasihat kewangan peribadinya dan sebarang tindakan pembaca sebagai akibat maklumat yang dikemukakan di sini adalah tanggungjawabnya sendiri. Dengan membuka laman ini, setiap pembaca menerima dan bersetuju dengan Dasar Privasi dan Terma Penggunaan Market Jar Media Inc. Artikel ini bukanlah penawaran untuk pelaburan. Market Jar Media Inc. tidak memberikan nasihat pelaburan am atau khusus dan maklumat di PressReach.com tidak seharusnya dianggap sebagai pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti. Market Jar Media Inc. tidak mengesyorkan perniagaan, produk, perkhidmatan atau sekuriti mana-mana syarikat yang disebut dalam PressReach.com.

5) Market Jar Media Inc. dan pengarah, pegawai dan pekerjanya yang berkenaan tidak memegang saham untuk mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel ini.

6) Dokumen ini mengandungi maklumat prospektif dan kenyataan prospektif, dalam maksud undang-undang sekuriti Kanada yang berkenaan, (secara kolektif, “kenyataan prospektif”), yang mencerminkan jangkaan pengurusan tentang pertumbuhan, pelan perniagaan dan peluang masa depan, aktiviti yang dijangka dan kenyataan lain tentang peristiwa, keputusan atau prestasi masa depan. Di mana sahaja mungkin, perkataan seperti “meramalkan”, “projek”, “sasaran”, “dirancang”, “dijangka”, “tidak menjangka”, “belanjawan”, “dijadualkan”, “dianggarkan”, “meramalkan”, “mengharapkan” atau kenyataan tindakan, peristiwa atau keputusan “mungkin”, “boleh”, “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau variasi negatif atau tata bahasa yang sama atau variasi lain, atau istilah berbanding telah digunakan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini termasuk, antara lain, kenyataan berkaitan dengan: (a) potensi pendapatan berkaitan dengan industri Knightscope, Inc .; (b) peluang pasaran; (c) rancangan dan strategi perniagaan Knightscope, Inc.; (d) perkhidmatan yang Knightscope, Inc. berniat untuk tawarkan; (e) sasaran projek Knightscope, Inc .; (f) harapan Knightscope, Inc. untuk menerima kelulusan bagi permohonan peraturan; (g) niat Knightscope, Inc. untuk mengembangkan operasinya ke jurisdiksi lain termasuk jangka masa berkaitan dengan rancangan pengembangan tersebut; dan (h) harapan Knightscope, Inc. berkaitan dengan keupayaannya untuk memberikan nilai kepada pemegang saham. Kenyataan prospektif hanya membincangkan tarikh dokumen di mana ia terkandung, dan Knightscope tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini kenyataan prospektif, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.