Liberty Defense Telah Menerima Bayaran Pendahuluan Sebesar $1M daripada Viken Detection untuk Sistem HEXWAVE

Viken Detection for HEXWAVE Systems

(SeaPRwire) –   WILMINGTON, Mass., April 18, 2024 – (“Liberty” atau “Syarikat“) () () (FRANKFURT:LD2A), pembekal teknologi terkemuka untuk penyelesaian pengesanan generasi seterusnya berdasarkan Kecerdasan Buatan (AI) untuk melindungi lokasi selamat terhadap senjata larangan dan ancaman lain dengan sukacita mengumumkan bahawa ia telah menerima pembayaran terakhir untuk 15 sistem HEXWAVETM sebagai sebahagian daripada perjanjian strategiknya dengan Viken Detection (“Viken”). Viken Detection ialah pemimpin global dalam teknologi pengesanan dan penyaringan ancaman dan sedang memasuki perkongsian untuk menjual ke dalam pasaran penyaringan keselamatan yang semakin berkembang di Amerika.

Liberty Defense logo
Liberty Defense logo (CNW Group/Liberty Defense Holdings Ltd.)

Viken Detection melengkapi organisasi keselamatan awam, termasuk agensi kawalan sempadan dan kastam, penguatkuasaan undang-undang dan profesional keselamatan dengan teknologi yang berkesan, selamat dan mampu dilaksanakan untuk mengesan dan mengenal pasti ancaman tersembunyi. Suit teknologi penyiasat sinar-X mudah alih, penganalisis kimia, penyiasat kenderaan dan penganalisis unsur syarikat itu terbukti dan boleh dipercayai dalam pasaran masing-masing dengan beribu-ribu unit beroperasi di medan. Viken Detection beribu pejabat di Burlington, Massachusetts di dalam kawasan teknologi bandar, Koridor Teknologi Boston.

Selain itu, Syarikat dan Viken akan berkongsi booth di Persidangan Persatuan Eksekutif Lapangan Terbang Amerika (AAAE) di Nashville, TN, 28-30 April. HEXWAVETM akan dipamerkan dan tersedia untuk demonstrasi ketika lapangan terbang bersedia untuk menangani inisiatif penyaringan ancaman “insider”.

Untuk maklumat dan berita terkini, sila lawati untuk menyertai notis emel atau ikuti Liberty Defense di saluran media sosial.

Bagi pihak Liberty Defense
Bill Frain
CEO & Pengarah

Mengenai Liberty Defense

Liberty Defense (, , ) menyediakan penyelesaian keselamatan multi-teknologi untuk pengesanan senjata tersembunyi di kawasan laluan pejalan kaki berbilang dan lokasi yang memerlukan keselamatan dipertingkatkan seperti lapangan terbang, stadium, sekolah, dan lain-lain. Sistem HEXWAVE Liberty menggunakan teknologi gelombang milimeter, pencitraan 3D termaju dan AI yang telah dijamin di bawah lesen eksklusif dan dibangunkan secara eksklusif untuk mengesan secara automatik semua jenis senjata logam dan bukan logam tersembunyi dan ancaman lain. Liberty juga sedang membangunkan generasi seterusnya penyaringan penumpang penerbangan dengan teknologi pencitraan badan dan kasut maju berdasarkan gelombang milimeter sebagai sebahagian daripada portfolio teknologinya. Liberty komited untuk melindungi masyarakat dan mengekalkan kedamaian fikiran melalui penyelesaian pengesanan keselamatan yang unggul. Ketahui lebih lanjut:

Viken Detection beribu pejabat di Burlington, Massachusetts. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

KENYATAAN MENDATANG

Apabila digunakan dalam kenyataan akhbar ini, perkataan “anggaran”, “projek”, “kepercayaan”, “menjangka”, “bertujuan”, “mengharapkan”, “merancang”, “mungkin” atau “harus” dan bentuk negatif perkataan-perkataan ini atau variasi yang serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif dan maklumat. Walaupun Liberty percaya, berdasarkan pengalaman masing-masing pegawai dan pengarahnya, keadaan semasa dan pembangunan masa depan yang dijangka dan faktor-faktor lain yang telah dipertimbangkan sesuai, bahawa jangkaan yang tercermin dalam kenyataan prospektif dan maklumat dalam kenyataan akhbar ini adalah munasabah, kebergantungan yang berlebihan tidak harus diletakkan ke atas mereka kerana pihak-pihak tidak dapat memberi jaminan bahawa kenyataan sedemikian akan terbukti benar.

Oleh kerana sifatnya, kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui yang mungkin menyebabkan keputusan, prestasi atau pencapaian kami yang sebenar, atau peristiwa masa depan yang lain, berbeza secara material daripada apa-apa keputusan, prestasi atau pencapaian yang dinyatakan atau disiratkan oleh kenyataan prospektif tersebut. Terdapat beberapa faktor penting yang boleh menyebabkan keputusan sebenar Liberty berbeza secara material daripada yang ditunjukkan atau disiratkan oleh kenyataan prospektif dan maklumat. Faktor-faktor seperti itu termasuk, antara lain: fluktuasi mata wang; sejarah perniagaan yang terhad; gangguan atau perubahan dalam pasaran kredit atau keselamatan; keputusan operasi dan pembangunan projek; melebihi anggaran kos projek atau perbelanjaan yang tidak dijangka; dan keadaan am, pasaran dan industri umum. Pihak-pihak tidak mengambil komitmen untuk memberi komen mengenai analisis, jangkaan atau kenyataan yang dibuat oleh pihak ketiga berhubung sekuriti atau keputusan kewangan atau operasi mereka (mana yang berkenaan).

Liberty memberi amaran bahawa senarai faktor material di atas bukanlah lengkap. Apabila bergantung kepada kenyataan prospektif dan maklumat Liberty untuk membuat keputusan, pelabur dan orang lain harus mempertimbangkan dengan teliti faktor-faktor di atas dan ketidakpastian dan peristiwa mungkin lain. Liberty telah menganggap bahawa faktor material yang disebutkan sebelumnya tidak akan menyebabkan kenyataan prospektif dan maklumat tersebut berbeza secara material daripada keputusan sebenar atau peristiwa. Walau bagaimanapun, senarai ini bukanlah lengkap dan tertakluk kepada perubahan dan tidak ada jaminan bahawa anggapan sedemikian akan mencerminkan hasil sebenar item atau faktor tersebut. Maklumat prospektif yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini mewakili jangkaan Liberty pada tarikh kenyataan akhbar ini dan, oleh itu, tertakluk kepada perubahan selepas tarikh tersebut. Liberty tidak mengambil komitmen untuk mengemaskini maklumat ini pada masa tertentu kecuali diperlukan menurut undang-undang yang berkenaan.

Sekiranya TSX Venture Exchange atau Pembekal Perkhidmatan Peraturannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar-dasar Bursa Saham TSX Venture Exchange) tidak bertanggungjawab terhadap ketepatan atau kecukupan kenyataan akhbar ini.]

SUMBER: Liberty Defense Holdings Ltd

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak memiliki sekuriti mana-mana syarikat yang disenaraikan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disponsori oleh Liberty Defense Holdings Ltd. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Pejabat Pemasaran Digital Syarikat Rekod (Native Ads Inc.) sembilan puluh lima ribu USD untuk 36 hari (26 hari kerja).

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

3) Kenyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis bertanggungjawab sepenuhnya terhadap kesahan kenyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau mengedarkan Artikel ini. Market Jar tidak mengesahkan secara bebas atau menyiasat semua maklumat sedemikian.