Englander Line Melancarkan Symphony Kemewahan Furniture Mewah di Wilayah Gemilang London

(SeaPRwire) –  

Los Angeles, California Nov 17, 2023  –  Englander Line, pembekal mewah yang sangat terkenal di London, muncul sebagai lambang kecanggihan dengan karya terkini dalam perabot moden mewah berkualiti tinggi. Diasaskan pada tahun 2000 oleh pengasas yang berwawasan Ayman Gaballah, Englander Line telah menorehkan warisan dengan menggabungkan pengaruh Inggeris, Perancis dan Itali secara licin ke dalam karya mewah yang melampaui biasa.

Mula perjalanan melalui zaman sebagai koleksi Englanderline terbentang, mengambil inspirasi dari zaman Perancis dan Regency yang mewah sambil menyatukan dengan daya tarikan kontemporari dengan lembut. Setiap karya, simfoni kemahiran, adalah manifestasi kesenian yang diukir dengan teliti dari kayu keras asli semula jadi, dihiasi dengan butiran halus dan rumit yang berbicara kepada jiwa kemewahan.

Dalam alam Englander Line yang indah, perabot melepasi tujuan utilitarian, menukar ruang menjadi naratif puisi. Sama ada menghiasi sebuah bilik, meramaikan sebuah restoran, atau menduduki suite mewah hotel, setiap kreasi adalah campuran harmoni fungsi dan keanggunan abadi.

Karya Ayman Gaballah menjangkau di luar perabot, menawarkan perkhidmatan khas dan dibuat mengikut ukuran yang termasuk tirai dibuat mengikut ukuran dan perabot moden mulia. Penawaran ini menghiasi alam persendirian, istana, hotel, kedutaan, pembangunan hartanah elit dan penubuhan perniagaan di seluruh United Kingdom dan Eropah.

Komitmen Englanderline terhadap kemewahan khas dicapai dalam pelbagai jenis perabot kontemporari yang menampilkan akaban kayu halus, keanggunan veneer dan upholstery kain mewah. Barang seperti , Meja Sisi untuk Bilik Tidur, Meja Kopi Mewah, Sofa Khas, Kerusi Aksen, Peti Papan, Almari Buku, dan Etageres bukanlah hanya penjelasan; mereka adalah pintu masuk ke alam di mana perabot melampaui yang biasa.

Apa yang mengangkat Englander Line ke puncak keunggulan adalah etos terus kepada pelanggan, mengelakkan perantaraan dan memastikan keboleh mampuan tanpa sempadan. Janji itu adalah pertemuan dengan kemewahan, dengan setiap item menjadi kesaksian komitmen Englanderline terhadap kemahiran cemerlang.

Terokai dunia menakjubkan kreasi diraja Englander Line di – pameran mewah yang menakjubkan di mana Perabot Mewah bukan hanya milikan; ia adalah ode kepada penyempurnaan.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Alamat – 4a Lyon Rd, Wimbledon London, SW19 2RL, UK

Nombor Telefon – +442034416160

Laman Web –

E-mel –

Tentang

Englander Line, diasaskan pada tahun 2000 oleh Ayman Gaballah, berdiri sebagai obor kemewahan di hati London. Khusus dalam perabot moden mewah berkualiti tinggi, syarikat itu mencipta kisah kemewahan, melampaui zaman dan menakluk pelanggan berpengetahuan di seluruh England, Scotland dan Ireland. Englander Line – di mana perabot menjadi puisi.

Hubungan Media

Englander Line

Sumber :Englander Line

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )